27/6 2021

Rygtetid: OB lurer på Liverpool-kant

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Superligaen Grundspil

11. runde
fredag 17:00

AaB

vs

OB

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Odense viser interesse for Liverpool-spiller

Liverpool overvejer at sælge den 21-årige canadier Liam Millar, der i foråret var udlejet til Charlton i League 1.

Ifølge The Athletic har OB i den forbindelse vist interesse for Liam Millar, men kantspilleren skulle eftersigende selv være mest opsat på et skifte til schweiziske Basel, som også har vist interesse.

Da prisen også vurderes til at være i omegnen af to millioner pund, så peger pilen foreløbigt mest mod Schweiz for den 21-årige canadier, skriver mediet.

21-årige Millar er tilknyttet Liverpools U23-hold, men han har fået én kamp for førsteholdet, da han i februar 2020 medvirkede i FA Cup-kampen mod Shrewsbury.

Brentford vil have finsk EM-midtbanespiller

Brentford rykkede i den forgangne sæson op i Premier League, og holdet er nu på udkig efter forstærkninger. 

I forvejen er FC Midtjyllands Frank Onyeka rygtet kraftigt til Brentford, men han bliver muligvis ikke den eneste tilgang på midtbanen i så fald. 

Ifølge Daily Mail er Brentford interesseret i Rangers' Glen Kamara, der har været afsted til EM med Finland. 

Prisen skulle være i omegnen af 10 millioner pund, hvilket svarer til omkring 87 millioner kroner. Også Watford er ifølge mediet interesseret i Kamara. 

Hakimi er detaljer fra PSG-skifte

Achraf Hakimi skulle være meget tæt på at skifte Inter ud med PSG. Det skriver Sky Sports Italia. 

Mediet mener at vide, at der blot er tale om, at de sidste detaljer skal på plads, før skiftet går igennem. 

Prisen for den offensive back skulle lyde 60 millioner euro samt ti millioner i bonus. I alt er 70 millioner euro, hvilket svarer til omkring 520 millioner kroner. 

Sky Sport Italia skriver desuden, at de forventer, handlen falder på plads mandag. 

AC Milan er klar til Damsgaard-bud

AC Milan sagde tidligere på ugen farvel til Hakan Calhanoglu, der skifter til lokalrivalerne Inter. 

Derfor mangler Simon Kjær og co. en erstatning på den offensive midtbane, og her har Mikkel Damsgaard fanget milanesernes interesse. Det mener det italienske medie Calcio Mercato at vide. 

Cheftræner Stefano Pioli skulle være glad for tanken om, at den 20-årige dansker dækker flere positioner, og derfor skulle klubben være klar med et bud til Sampdoria.

Sampdoria-præsidenten fortalte forleden, at han regnede med at indkassere 30 millioner euro - svarende til 223 millioner kroner - fra en eventuel Damsgaard-transfer.

Barcelona følger Mikkel Damsgaard

20-årige Mikkel Damsgaard har ved det igangværende EM fået sit helt store gennembrud på den største internationale scene, og det har flere storklubber tilsyneladende bemærket.

Den spanske avis Sport skriver således, at FC Barcelona har et godt øje til Damsgaard, mens AC Milan, andre italienske klubber samt flere engelske klubber angiveligt også følger danskeren.

Mikkel Damsgaard skiftede til Sampdoria fra FC Nordsjælland i sommeren 2020 og har kontrakt til 2024 i Serie A-klubben.

Bubacarr Sanneh skal væk - Mustapha Bundu får chancen

Anderlecht er i gang med at forberede den kommende sæson, efter den seneste sluttede ganske skuffende med en fjerdeplads. 

Holdet har fået to Superliga-kendinge retur fra lejeophold hos henholdsvis AGF og FC København, nemlig Bubacarr Sanneh og Mustapha Bundu. 

Deres fremtid hos Anderlecht peger i hver sin retning, mener det belgiske medie Sport/Voetbalmagazine at vide.

For hvor Bundu ifølge mediet får en chance for at bevise sig, så har Sanneh fået at vide, at han skal kigge sig om efter en ny klub. Han skal møde ind til træning, men kommer ikke til at træne med resten af holdet, skriver mediet. 

City vil slå Premier League-rekord for Grealish

Jack Grealish ligner en mand, der skal til en større klub end Aston Villa denne sommer, og destinationen kan meget vel blive Manchester City.

De engelske mestre er ifølge Mirror klar til at slå transferrekord i Premier League for at lande midtbanespilleren.

City er klar til at lægge mere ned 90 millioner pund for 25-årige Grealish - godt 780 millioner kroner - som er den nuværende rekord i Premier League, som Manchester United lagde for Paul Pogba i 2016.

The Telegraph skriver, at Manchester United også lurer på Grealish, men City fører kapløbet, fordi de kan lægge flere penge, lyder det.

Sidste uges rygter:

Lyngby henter Petur Knudsen i Runavik

Ifølge det færøske medie Portal Roysni er Lyngby tæt på offensiv forstærkning i form af den 23-årige færing Petur Knudsen.

Angriberen fik fredag blomster før NSI Runaviks kamp mod B86 og klubben meddelte således, at han skal videre i karrieren, men Runavik oplyste ikke hvorhen.

Ifølge Portal trækker det mod Danmark og 1. divisionsklubben Lyngby, der skulle stå klar med en toårig aftale - uden aftalen dog nødvendigvis er helt på plads, skriver mediet.

Petur Knudsen har scoret otte mål og lavet tre oplæg i 13 sæsonkampe i den færøske liga.

Knudsen har spillet tre landskampe for Færøerne.

Ny Granada-chef vil have Carles Alena fra Barcelona

23-årige Carles Alena blev i januar fundet for let til at være en del af planerne i Barcelona, og derfor røg han en tur på udlån hos Getafe, og nu kan han være på vej et nyt sted hen.

I hvert fald mener spanske Sport at vide, at Granada følger Alenas situation i Barcelona tæt denne sommer, da den nytilkomne Granada-træner Robert Moreno meget gerne vil have den 23-årige midtbanespiller til klubben.

Alena og Moreno kender hinanden fra en fælles fortid i Barcelona, og den centrale midtbanespiller skulle have den offensive tilgang til spillet, som Moreno gerne vil praktisere på sit Granada-hold.

Helt afklaret er Alenas fremtid dog ikke endnu i Barcelona, og derfor må Granada fortsat vente lidt endnu med at se, om man kan gå efter Alena, som har et år tilbage af kontrakten.

Bayern München følger brandvarme Denzel Dumfries

PSV-backen Denzel Dumfries har i EM's to første kampe i den grad vist sig frem på det hollandske landshold med to mål og et oplæg.

Nu skriver tyske Sky Sports, at den 25-årige offensive back er interessant for de tyske giganter Bayern München. 

Således skulle han passe godt ind i Julian Nagelsmanns system med wingbacker, og han skulle således være et emne, de tyske mestre følger.

Sky Sports skriver dog, at Bayern næppe agter at betale hans frikøbsklausul på omkring 110 millioner kroner, selv om det er ganske billigt for en spiller med de kvaliteter.

Erik Sviatchenko er på listen i Celtic

FC Midtjylland-anføreren Erik Sviatchenko er ifølge det engelske medie Daily Record et emne i hans tidligere klub Celtic.

Således skulle FCM-profilen være på listen over potentielle transferemner hos Celtic, som denne sommer skal bygge truppen op igen under Ange Postecoglous ledelse.

I den genopbygning kunne et velkendt ansigt som Sviatchenko være behjælpeligt, mener mediet, som skriver, at Sviatchenko har en frikøbsklausul i kontrakten, der blev forlænget i december.

Den 29-årige forsvarer har tidligere ikke lagt skjul på, at han stadig drømmer om at komme til udlandet. Han er for nylig blevet sat i forbindelse med Brentford.

Norwich jagter Philip Billing

Premier League-oprykkerne fra Norwich har solgt midtbaneprofilen Emi Buendia til Aston Villa, og i jagten på en afløser er danske Philip Billing angiveligt et transfermål.

Det erfarer engelske Mirror, der skriver, at Norwich-manager Daniel Farke er stor fan af Billing og ser danskeren om en oplagt forstærkning til kanariefuglene.

Mediet skriver, at Billing meget vel kan forlade Bournemouth, og at den 24-årige midtbanespiller er værdisat til omkring 15 millioner pund – 130 millioner kroner.

Lukas Klitten er tæt på Frosinone

AaB's venstreback Lukas Klitten har meldt ud, at han ikke kommer til at fortsætte i det nordjyske, og siden er han blevet kædet sammen med den italienske Serie B-klub Frosinone.

Nu melder det lokale medie Ciociaria Oggi, at den 21-årige back er særdeles tæt på at kunne kalde sig Frosinone-spiller. Således skriver mediet, at han er et enkelt skridt fra klubben.

I Frosinone kan Klitten få særdeles god sparring i at spille en venstreback, da den tidligere italienske VM-vinder Fabio Grosso er træner. Han spillede venstreback for klubber som Palermo, Inter, Lyon og Juventus.

Klitten spillede i den forgangne sæson 15 kampe for AaB's førstehold.

Manchester United sikrer sig 35-årige Tom Heaton

Ifølge den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, så har Manchester United fundet sig en ny tredjekeeper, efter Sergio Romero har forladt klubben.

Valget skulle være faldet på den 35-årige Aston Villa-målmand Tom Heaton, der står foran kontraktudløb denne sommer.

Heaton er en gammel kending i United, da han kom gennem klubbens akademi og blev rykket på førsteholdet i 2004, men han blev aldrig den store profil, hvorfor han var udlejet utallige gange, inden han forlod klubben permanent i 2010.

Nu lader det til, at han vender tilbage, hvor det hele startede, da han ifølge Romano skulle have skrevet under på en aftale, som løber til 2023 med option på yderligere et år.

Han forventes at gennemgå lægetjekket i denne uge, mens skiftet ventes offentliggjort i juli.

Heaton vil slutte sig til David De Gea og Dean Henderson i Uniteds målmandsteam.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

34 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0