14/4 2021

Rygtetid: Milan vil forlænge med Simon Kjær

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Milan vil forlænge med Simon Kjær

Simon Kjær har været en stor profil for AC Milan siden sit skifte, og den italienske storklub pønser på at forlænge med danskeren.

Calciomercato skriver, at den første kontakt til Kjær og agenten er startet med henblik på at tilbyde ham en forlængelse.

Planen er angiveligt at gå mere i dybden med forhandlingerne i slutningen af sæsonen, hvor Kjær kun vil have et år tilbage af sin kontrakt.

32-årige Kjær har været i Milan siden september sidste år.

Real Madrids Eder Militao overvejer afsked

23-årige Eder Militao kom til Real Madrid i sommeren 2019, men den brasilianske forsvarer har endnu til gode at brænde helt igennem og blive en fast del af holdet i Madrid.

Derfor overvejer han ifølge Goal at skifte videre i karrieren denne sommer.

Ifølge mediet skulle Real Madrid være interesseret i at holde på ham, for klubben skulle fortsat tro på, at han kan blive en nøglespiller for klubben, og det skulle Real Madrid have forsikret Militao om.

Men skulle Eder Militao insistere på at ville videre i karrieren til sommer, er der fortsat fire år tilbage af Militaos kontrakt, og derfor vil Real Madrid angiveligt have dækket en stor del af købsprisen på omkring 375 millioner kroner, som Real meldes at have betalt Porto.

Militao meldes dog at afvente situationen i Real Madrid, hvor Sergio Ramos har kontraktudløb til sommer, mens Raphael Varane har et år tilbage af kontrakten til sommer.

Gladbach stjæler Frankfurt-chef (bekræftet)

Gladbach mister til sommer cheftræner Marco Rose, der tager til Dortmund, og nu har tyskerne tilsyneladende fundet afløseren.

Kicker og Bild skriver begge, at Gladbach er langt i forhandlingerne med Eintracht Frankfurt-træner Adi Hütter, og parterne skulle være meget tæt på at lande en aftale.

51-årige Hütter skulle have en frikøbsklausul i kontrakten, som Gladbach har udløst, og sportsdirektør Max Eberl har da også bekræftet, at man har Roses afløser på plads.

Østrigske Hütter har været i Frankfurt siden sommeren 2018, og hans kontrakt udløber i 2023.

Sidste uges rygter:

PSG er i dialog med Salahs repræsentanter

I PSG er jagten på Kylian Mbappés potentielle afløser gået i gang, efter det for nylig blev rapporteret, at Mbappé har besluttet sig for at afvise PSG's tilbud om en kontraktforlængelse og i stedet satse på at komme til Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Harry Kane er navne, der har været nævnt i den forbindelse, men PSG's førsteprioritet er angiveligt Liverpool-stjernen Mohamed Salah.

Den franske tv-kanal TF1 erfarer, at PSG allerede har taget kontakt til Salahs repræsentanter i sidste måned for at diskutere et muligt skifte.

Kylian Mbappé har kontrakt til sommeren 2022 i PSG, mens seks år ældre Salah har til 2023 i Liverpool.

Liverpool jagter Barcelona-guldfugl

Trods sin unge alder er 18-årige Pedri brudt igennem til Barcelonas førstehold og har etableret sig som fast mand i denne sæson, og den talentfulde midtbanespiller har tiltrukket sig interesse udefra.

Således erfarer engelske Mirror, at Liverpool jagter Pedri, og at Premier League-klubben har henvendt sig til stortalentets bagland for at diskutere et muligt skifte.

Det har angiveligt fået Barcelona til at fremskynde processen med at få forlænget kontrakten med Pedri, hvis nuværende aftale gælder til 2022 med option på yderligere to år, men vigtigst af alt indeholder den en frikøbsklausul på omkring 70 millioner pund, hvilket svarer til 600 millioner kroner.

Liverpool ser det ifølge Mirror som en mulighed, men englænderne er udmærket klar over, at der skal ske noget, inden Barca lykkes med at forlænge kontrakten. Hvis Pedri underskriver en ny aftale forventes frikøbsklausulen nemlig at stige til vanvittige 350 millioner pund – tre milliarder kroner, og så er sagen pludselig en helt anden.

Historien melder intet om, hvorvidt Pedri er interesseret i at skifte til Liverpool, men Mirror skriver, at Jürgen Klopp og co. er klar over, at det bliver svært, men at de alligevel har tænkt sig at forsøge.

PSG overvejer Ronaldo som Mbappé-afløser

Kylian Mbappé har kontraktudløb i sommeren 2022, og for nylig kom det frem, at den franske PSG-profil angiveligt har bestemt sig for at skifte til Real Madrid.

Derfor har Mbappé ifølge flere medier afvist tilbud om forlængelse i PSG, og den franske klub skal derfor til at gøre sig overvejelser om en potentiel afløser.

Ifølge det italienske medie Tuttosport er Cristiano Ronaldo et emne i den forbindelse, og da det tidligere har været fremme, at Juventus skulle være villige til at slippe Ronaldo for omkring 215 millioner kroner, er det ikke utænkeligt, at PSG kigger den vej.

36-årige Cristiano Ronaldo har været i Juventus siden 2018 og har ligesom Kylian Mbappé kontraktudløb i sommeren 2022, men portugiserens alder et selvfølgelig et tema.

Leeds jagter Sergio Aguero

Flere klubber er allerede meldt interesserede i Sergio Aguero, som til sommer står uden kontrakt, da han ikke forlænger i Manchester City.

Blandt andet har Chelsea været meldt som favorit til at lande en aftale med Aguero, men nu skriver 90min, at en ny bejler har meldt sig, og det er en ny Premier League-klub.

Således skulle Marcola Bielsas Leeds United være særdeles interesseret i at hente Aguero på en fri transfer, da man sigter efter at skille sig af med sin egen angriber Rodrigo, som ikke har slået til.

Det skriver 90min, som mener at vide, at Aguero er blevet udpeget som et transfermål, da Bielsa skulle være stor fan af Aguero.

Ifølge mediet ville et skifte til Leeds betyde, at Aguero kan blive boende i Manchester, og ifølge 90min skulle Leeds håbe på, at klubbens planer for fremtiden og passionerede fans skulle kunne lokke Aguero, der ikke har udsigt til europæisk fodbold i Leeds.

Dortmund overvejer Jordan Larsson

Spartak Moskva-angriberen Jordan Larsson har vist sig godt frem i denne sæson, og det skulle Bundesliga-klubben Dortmund have bemærket.

Goal.com skriver således, at klubben overvejer at forstærke sig med den svenske angriber, der er søn af legenden Henrik 'Henke' Larsson, da man har brug for yderligere bredde på angriberpositionen, hvor Erling Haaland kan være på vej væk.

Mediet skriver, at Larsson ses som en ideel tilføjelse til Dortmund-truppen, da han har et stort potentiale og kan tage nye skridt i sin udvikling under Dortmunds kommende træner, Marco Rose.

Dortmund skal muligvis kæmpe med Premier League-klubben West Ham, der ifølge Goal også skulle følge Larsson tæt.

23-årige Jordan Larsson har nettet 12 gange og lavet fem oplæg i 24 kampe for Spartak Moskva i denne sæson.

Tottenham holder fortsat øje med Jannik Vestergaard

Jannik Vestergaard har i denne sæson gjort det strålende for Southampton, der særligt i den første del af sæsonen viste gode takter i Premier League.

Den danske forsvarer er tidligere blevet sat i forbindelse med Tottenham, og nu skriver avisen Daily Express, at Tottenhams interesse skulle have vokset.

Tottenham skulle ifølge avisen tvivle på, at det lykkes at hente førsteprioriteten Milan Skriniar i Inter, og derfor er Vestergaard altså nu endnu mere relevant i klubben.

Spurs forsøgte angiveligt at hente Skriniar i januar, men her brød forhandlingerne sammen. Ifølge avisen vil Tottenham og Jose Mourinho prøve igen til sommer, men Jannik Vestergaard skulle altså være næste i rækken, hvis Skriniar-forsøget mislykkes.

Jannik Vestergaard koster ifølge Daily Express omkring 155 millioner kroner. Han har kontraktudløb i sommeren 2022.

Atletico Madrid følger Harry Winks i Tottenham

Han er på bænken i Tottenham, men han er åbenbart en meget interessant spiller i Spanien.

Tottenham-reserven Harry Winks har tidligere været sat i forbindelse med Valencia, og nu skriver Sky Sports så, at La Liga-topholdet Atletico Madrid skulle følge den 25-årige midtbanespillers situation i London.

Mediet skriver, at Atletico lavede flere forespørgsler på midtbanespilleren sidste sommer og Diego Simeone og co. skulle være en af flere spanske klubber, som skulle være interesseret i at hente ham, hvis Tottenham vil af med ham til sommer.

Sky Sports skriver, at det ikke er sikkert, at Spurs vil afgive Winks, da formand Daniel Levy skulle være særligt glad for Winks på grund af hans status som homegrown.

De kan dog ikke løbe fra, at Winks kun har taget del i 24 kampe i sæsonen, hvilket har betydet, at han også er faldet ud af den engelske landsholdstrup, og det har tidligere fået Winks til at udtrykke bekymring om sin situation.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Læs også

Efter rygter: Xabi Alonso forlænger i Sociedad

Avis: Ombejlet Alonso skal ikke til Gladbach

Bild: Gladbach hyrer Xabi Alonso

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0