7/3 2021

Rygtetid: Ole Tobiasen spøger i OB

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Copa del Rey

finale
I dag 19:30

BIL

vs

BAR

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Ole Tobiasen spøger i OB

OB skal have ny cheftræner til sommer, hvor Jakob Michelsen forlader dem ved kontraktudløb, og fynboerne har angiveligt kontakt med Ole Tobiasen.

Den danske træner blev opsagt i hollandske Almere for nyligt, men ifølge journalisten Martijn de Groot, der er tilknyttet mediet Omroep Flevoland, har der været dialog mellem OB og Tobiasen.

45-årige Ole Tobiasen har været træner i Almere siden 2018, hvor han startede som assistent, men tog over permanent som cheftræner fra sidste sommer.

Han har haft forskellige trænerjobs i Holland siden 2010.

Mulig Barca-præsident lurer på Arteta

Ifølge flere spanske medier, blandt andre RAC og Marca, kan Arsenals manager Mikel Arteta havne i Barcelona til sommer.

Spanieren er angiveligt præsidentkandidaten Joan Laportas favorit som ny Barcelona-træner, og Laporta skulle blandt andet have rådført sig med den tidligere Barca-træner Pep Guardiola, som Laporta fortsat har et tæt forhold til.

Guardiola skulle have anbefalet Arteta, såfremt Laporta ønsker at sige farvel til klubbens nuværende træner Ronald Koeman.

Laporta betragtes som favorit til igen at blive Barcelona-præsident og har tidligere udtalt, at Koeman fortsætter som klubbens træner sæsonen ud.

Herefter betragtes det som sandsynligt, at Koeman kan blive skiftet ud, og her skulle Arteta altså være favorit, hvis Laporta vender tilbage til klubben som præsident.

Sidste uges rygter

Barcelona overvejer Alexander Isak

FC Barcelona kigger på nye muligheder til offensiven, og her skulle svenske Alexander Isak være en mulighed.

Den spanske avis Sport erfarer, at Barca følger den 21-årige Real Sociedad-angriber tæt og ser ham som en mulig brik til fremtidens Barcelona-hold.

Alexander Isak skiftede som helt ung AIK ud med Borussia Dortmund, men fik aldrig den helt store succes i Bundesliga-klubben. Siden skiftet til Sociedad i 2019 har Isak dog fundet melodien med 28 kasser i 73 kampe.

Dortmund kan alligevel spænde ben for Barcelona, da klubben ifølge Sport har en tilbagekøbsklausul på Alexander Isak. Den lyder på 30 millioner euro, men udløber næste sommer, skriver avisen.

Det forlyder ikke, om Dortmund er interesserede i at hente Isak tilbage, men skulle det være tilfældet, vil tyskerne altså have en fordel.

Tottenham lurer på Nagelsmann som mulig Mourinho-afløser

Efter fem nederlag i de seneste seks Premier League-kampe er Tottenham røget helt ned på en niendeplads, og desuden røg klubben for nylig ud af FA Cuppen mod Everton.

Det har angivelig medført, at ledelsen i Tottenham er begyndt at overveje alternativer til Jose Mourinho, og i den forbindelse skulle Julian Nagelsmann være en interessant herre.

Avisen The Telegraph erfarer, at RB Leipzig-træneren topper Tottenhams liste over potentielle afløsere for Jose Mourinho, hvis det skulle ende med en fyring af portugiseren.

33-årige Nagelsmann har stået i spidsen for Leipzig siden sommeren 2019, hvor han kom til fra Hoffenheim. Hidtil har Nagelsmann et pointsnit på 2,03 i 79 kampe for Leipzig.

Manchester United er nået til enighed med Milan-keeper

Selvom han først fylder 22 år i denne uge, har Gianluigi Donnarumma allerede spillet 233 førsteholdskampe for AC Milan, men til sommer kan den talentfulde målmand meget vel være på vej videre.

Her har Donnarumma nemlig kontraktudløb, hvilket har fået en række af Europas store klubber til at slikke sig om munden.

Ifølge AS er italieneren på blokken i Juventus, Bayern München og PSG, men Manchester United står angiveligt til at snyde storklubberne.

Todo Fichajes erfarer således, at United er enige med Donnarumma om de personlige vilkår i en kontrakt, der vil gøre ham til verdens bedst betalte målmand.

Det skal nævnes, at Todo Fichajes før har skudt forbi, når det kommer til rygter, men mediet mener altså at vide, at Donnarumma til sommer skifter til Manchester United på en fri transfer.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Læs også

Rygtetid: Barca overvejer Alexander Isak

Rygtetid: PSG kræver 1,5 milliard for Mbappé

Rygtetid: Liverpool jagter brasiliansk stopper

Rygtetid: Liverpool lurer på Leeds-brasilianer

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0