18/1 2022

Rygtetid: Sevilla-stopper vil til Newcastle

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Serie A

37. runde
I dag 16:30

SAM

vs

FIO

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Diego Carlos presser på for Newcastle-skifte

Newcastle United er kommet til penge i det kolde nord, hvorfor man er på udkig efter profiler, der kan være med til at redde klubben for en tur ned i Championship.

I et forsøg på at styrke den svage defensiv, er man efter sigende på udkig efter to midtstoppere i januars transfervindue. Et af de varme emner skulle være Sevillas forsvarsspiller Diego Carlos, og den 28-årige brasilianer skulle selv være meget interesseret i et skifte.

Sevilla tager sig dog betalt, og Newcastle vil ikke betale overpris, hvilket nu skulle have resulteret i, at Diego Carlos har afleveret en transferanmodning. Det skriver Sky Sports tirsdag.

Udover Carlos skulle Newcastle også have kig på Monacos Benoit Badiashile, men franskmændenes pris skulle ligge på omkring 450 millioner kroner. 

Atletico tilslutter sig kampen om AC

Det er næppe gået manges næse forbi, at Andreas Christensen har kontraktudløb i Chelsea til sommer, for spekulationerne om danskerens fremtid har været mange.

Storklubber som Barcelona, Dortmund og Bayern München er for nylig meldt meget interesseret i AC, og nu tilslutter Atletico Madrid sig efter sigende jagten.

Det spanske medie Fichajes erfarer, at Atletico ser Andreas Christensen som en attraktiv mulighed og har meldt sig ind i kampen om danskeren, uden at specificere hvor langt i processen den spanske mesterklub måtte være.

Tidligere er begge Manchester-klubber og Tottenham også blevet sat i forbindelse med 25-årige AC.

Inter-motor rykker til Sampdoria

26-årige Stefano Sensi savner spilletid i Inter, og nu ser midtbanespilleren ud til at søge nye græsgange i jagten på at spille fast.

Det italienske transfermedie Gianluca Di Marzio erfarer, at Sensi skifter til Serie A-kollegaerne fra Sampdoria, hvor han bliver holdkammerat med Mikkel Damsgaard.

Skiftet er angiveligt mere eller mindre på plads og bliver i første omgang en lejeaftale for resten af sæsonen, inden der er mulighed for et permanent skifte.

Sensi har kun fået 160 minutter fordelt på ni Serie A-kampe i denne sæson for Inter.

Gårsdagens rygter

Rangnick ude med snøren efter Leipzig-midt

Ralf Rangnick er endnu ny i spidsen for Manchester United, og derfor er det interessant at se, hvordan han agerer på transfermarkedet.

Den tyske manager skulle angiveligt være interesseret i at købe RB Leipzigs midtbanespiller Amadou Haidara, der på grund af en klausul i kontrakten kan købes til sommer for omkring 33 millioner pund.

Det skriver den tyske avis Sport1, der meddeler, at Manchester ikke er den eneste United-klub, der er ude efter  den malier. Newcastle kæmper nemlig med De Røde Djævle om den 25-årige midtbanespillers underskrift.

Haidara ankom til Leipzig i 2019, og siden er det blevet til 101 kampe i klubben, for hvem Ralf Rangnick var manager fra 2018 til 2019.

Eden Hazard vil forlade Real Madrid

Eden Hazard og Real Madrid har på ingen måde været det perfekte match, da belgieren har været ramt af et hav af skader, som har givet ham svære arbejdsbetingelser.

Nu skulle belgieren så også have fået nok, da han har overvejet sine sportslige- og fysiske muligheder i klubben, og det peger efter sigende kun en vej, og det er væk fra Real.

Det skriver den belgiske journalist Sacha Tavolieri ifølge spanske AS, hvor der desuden bliver meddelt, at der skulle være et lille drama i gang i klubben.

Der skulle nemlig være nogle i klubben, som ønsker at Hazard undgår en ny operation, så han kan blive interessant for andre klubber i håb om, at Real kan tjene penge på ham. Det er dog ikke alle, som er helt tilfredse med det, står der i AS.

31-årige Eden Hazard har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2024.

Chelsea og United kæmper om Barca-stopper

FC Barcelonas forsvarsspiller Ronald Araujo er angiveligt på blokken i både Manchester United og Chelsea. 

Ifølge det spanske medie Marca er både Manchester United og Chelsea interesserede i FC Barcelona-stopperen Ronald Araujo.

Mediet skriver, at de to Premier League-klubber holder vågent øje med Araujos kontraktsituation i den catalanske storklub. 

22-årige Araujo har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2023, og ifølge Marca har han allerede været i forhandlinger med Barca om en forlængelse. 

Men det er angiveligt her, at der er en udfordring med at få enderne til at mødes, og derfor skulle både United og Chelsea altså øjne en mulighed for at hente den uruguayanske stopper.

Everton overvejer gammel kending

Managerposten i Everton er ledig, efter Rafael Benitez blev fyret, og derfor har rygtemøllen siden da været godt i gang.

Her har Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, blandt andet været en af kandidaterne, men ifølge flere medier skulle det dog være en gammel kending, som Everton har set sig lun på.

ESPN og Het Laatste Nieuws skriver nemlig, at Roberto Martinez skulle være Evertons topkandidat, og der skulle efter sigende allerede være en dialog i gang mellem de to parter.

Martinez er på nuværende tidspunkt belgisk landstræner, og i det belgiske fodboldforbund skulle de ikke være så begejstret for Evertons tilnærmelser.

48-årige Roberto Martinez var Everton-manager i perioden fra 2013 til 2016. Han har kontrakt med det belgiske fodboldforbund frem til sommer.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0