23/1 2022

Rygtetid: Barcelona øjner Ajax-venstreback

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Barcelona øjner Ajax' Nicolas Tagliafico

Barcelona har et godt øje til Ajax' Nicolas Tagliafico, som selv skubber på for et skifte til Catalonien.

Den 29-årige argentiner vil gerne til Barcelona for enhver pris, men der er angiveligt uenighed om hvorvidt spilleren skal skifte på en permanent eller midlertidig aftale.

Ifølge Fabrizio Romano er Ajax kun interesseret i at sælge deres venstreback, mens Barca er på udkig efter en lejeaftale, og det kan potentielt blive en hæmsko for handlen.

Tagliafico har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2023.

Juventus har budt 446 millioner kroner for Dusan Vlahovic

Der er en hård kamp i gang for Dusan Vlahovics underskrift, som er en af de farligste angribere i Europa på nuværende tidspunkt.

Det har tidligere været fremme, at Arsenal i den grad havde set sig lun på Fiorentina-angriberen, men at angriberen ikke ville tage en beslutning om sin fremtid før til sommer.

Det kan dog være, da han bliver nødt til at tage den holdning tilbage, da Juventus nu også har meldt sig ind i kampen.

Ifølge Italian Tuttosport skulle Torino-klubben faktisk allerede have budt på Vlahovic, da der efter sigende skulle have været tikket et bud ind på hele 60 millioner euro, som svarer til knap 446 millioner kroner.

Dermed skal Vlahovic nu til at vurdere, hvorvidt fremtiden ligger hos Juventus.

21-årige Dusan Vlahovic har kontrakt med Fiorentina frem til sommeren 2023.

Holland overvejer Pep Guardiola

Pep Guardiola har kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2023, og han kan stå overfor en spændende udfordring efterfølgende.

Ifølge The Mirror overvejer det hollandske fodboldforbund nemlig at tilbyde Guardiola posten som landstræner, når kontrakt med City er udløbet, og forbundet skulle allerede have lagt en plan.

Mediet skriver desuden, at det hollandske fodboldforbund faktisk allerede har været i kontrakt med Guardiola tilbage i august måned.

Guardiolas bror Pere, som også er hans agent, er blevet en del af det hollandske agentfirma SEG, og The Mirror mener, at det også kan have en indflydelse på, om en aftale kan falde på plads.

Hollands nuværende landstræner er Louis van Gaal, som har kontrakt frem til 31. december 2022.

Gårsdagens rygter

Saudiarabere jagter dyr Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyangs fremtid i Arsenal er særdeles usikker, og klubben menes gerne at ville af med sin tidligere anfører.

Aubameyang tjener angiveligt 350.000 pund om ugen, hvilket svarer til godt 3,1 millioner kroner, og den løn er Al Hilal ifølge The Times klar til at overtage.

Avisen skriver, at klubben fra Saudi Arabien vil leje Aubameyang, som har fået grønt lys til at spille videre trods spekulationer om hjerteproblemer.

32-årige Aubameyang har kontrakt til 2023 i Arsenal.

FCK forhandler om udlejning af Luther Singh

Sydafrikanske Luther Singh har hidtil været en stor skuffelse i FC København, og løverne er angiveligt åbne for at slippe kantspilleren efter blot et halvt år.

Ifølge den portugisiske Twitter-profil Transfers24hr, som har godt 33.000 følgere, forsøger Gil Vicente at hente Luther Singh på en lejeaftale.

Klubben fra Portugal og FCK har angiveligt godt gang i forhandlingerne, men Singh er efter sigende ikke overbevist om at vende tilbage til det portugisiske, hvor han slog sine folder i en årrække, inden turen gik til Danmark i sommer.

24-årige Singh har kontrakt til 2025 i FC København.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0