17/1 2022

Rygtetid: United ude efter Leipzig-profil

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Champions League Slutspil

finale
lørdag 19:00

LIV

vs

REA

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Rangnick ude med snøren efter Leipzig-midt

Ralf Rangnick er endnu ny i spidsen for Manchester United, og derfor er det interessant at se, hvordan han agerer på transfermarkedet.

Den tyske manager skulle angiveligt være interesseret i at købe RB Leipzigs midtbanespiller Amadou Haidara, der på grund af en klausul i kontrakten kan købes til sommer for omkring 33 millioner pund.

Det skriver den tyske avis Sport1, der meddeler, at Manchester ikke er den eneste United-klub, der er ude efter  den malier. Newcastle kæmper nemlig med De Røde Djævle om den 25-årige midtbanespillers underskrift.

Haidara ankom til Leipzig i 2019, og siden er det blevet til 101 kampe i klubben, for hvem Ralf Rangnick var manager fra 2018 til 2019.

 

Eden Hazard vil forlade Real Madrid

Eden Hazard og Real Madrid har på ingen måde været det perfekte match, da belgieren har været ramt af et hav af skader, som har givet ham svære arbejdsbetingelser.

Nu skulle belgieren så også have fået nok, da han har overvejet sine sportslige- og fysiske muligheder i klubben, og det peger efter sigende kun en vej, og det er væk fra Real.

Det skriver den belgiske journalist Sacha Tavolieri ifølge spanske AS, hvor der desuden bliver meddelt, at der skulle være et lille drama i gang i klubben.

Der skulle nemlig være nogle i klubben, som ønsker at Hazard undgår en ny operation, så han kan blive interessant for andre klubber i håb om, at Real kan tjene penge på ham. Det er dog ikke alle, som er helt tilfredse med det, står der i AS.

31-årige Eden Hazard har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2024.

Chelsea og United kæmper om Barca-stopper

FC Barcelonas forsvarsspiller Ronald Araujo er angiveligt på blokken i både Manchester United og Chelsea. 

Ifølge det spanske medie Marca er både Manchester United og Chelsea interesserede i FC Barcelona-stopperen Ronald Araujo.

Mediet skriver, at de to Premier League-klubber holder vågent øje med Araujos kontraktsituation i den catalanske storklub. 

22-årige Araujo har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2023, og ifølge Marca har han allerede været i forhandlinger med Barca om en forlængelse. 

Men det er angiveligt her, at der er en udfordring med at få enderne til at mødes, og derfor skulle både United og Chelsea altså øjne en mulighed for at hente den uruguayanske stopper.

Everton overvejer gammel kending

Managerposten i Everton er ledig, efter Rafael Benitez blev fyret, og derfor har rygtemøllen siden da været godt i gang.

Her har Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, blandt andet været en af kandidaterne, men ifølge flere medier skulle det dog være en gammel kending, som Everton har set sig lun på.

ESPN og Het Laatste Nieuws skriver nemlig, at Roberto Martinez skulle være Evertons topkandidat, og der skulle efter sigende allerede være en dialog i gang mellem de to parter.

Martinez er på nuværende tidspunkt belgisk landstræner, og i det belgiske fodboldforbund skulle de ikke være så begejstret for Evertons tilnærmelser.

48-årige Roberto Martinez var Everton-manager i perioden fra 2013 til 2016. Han har kontrakt med det belgiske fodboldforbund frem til sommer.

Gårsdagens rygter

Kurzawa lappeløsning i Chelsea

Chelsea er presset på venstreback-positionen. Ben Chilwell står til at misse resten af sæsonen med en knæskade, hvorfor man har brug for en erstatning til forsvarets venstreside. 

Det har tidligere været på tale at hente backen Emerson Palmieri tilbage fra et lejeophold i Lyon, men den franske klub skulle have afvist at sende ham tilbage før tid. Samme situation er gældende for hollandske Ian Maatsen, der udlejet til Coventry, hvor han har spillet kampe nok til, at Championship-klubben kan holde på ham.

De manglende muligheder sender Chelsea ud på markedet, og her mener Sky Sports at vide, at blikket er faldet på 29-årige Layvin Kurzawa fra PSG.

Franskmanden er ikke inde i varmen i Paris, og en lejeaftale skulle være den ønskede handel. 

Atletico vil gafle back i Lille

Diego Simeone og co. har angiveligt interesse i at styrke sig på venstre back.

Ifølge L'Equipe kigger Atletico mod Lille, hvor mozambiquiske Reinildo huserer på venstre back og blandt andet har gjort det glimrende i den nordfranske klubs Champions League-kampagne.

Den 27-årige backs kontrakt i Lille udløber til sommer og e ifølge L'Equipe ikke interesseret i at forlænge, og derfor har Atletico tilbudt ham en kontrakt.

Reinildo, der har spillet i Lille siden 2019, vakte i sommers interesse hos både Porto og Napoli, men nu tyder det altså på, at han skal slå sine folder i den spanske hovedstad fra næste sæson.

Chiquinho til lægetjek i Wolves

Den portugisiske angriber Chiquinho er på vej til England for at gennemgå et lægetjek forud for et skifte til Wolves.

Det skriver det portugisiske medie Record.

21-årige Chiquinho, som spiller for Estoril i den bedste portugisiske række, ventes at koste klubben i omegnen af 26 millioner, hvilket kan stige til 38 millioner senere hen.

Det ventes at Chiquinho får en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026.

Hatem Ben Arfa på radaren som erstatning i Lille

Hatem Ben Arfa har været kontraktfri siden juni måned, hvor hans aftale med Bordeaux udløb. Nu er den franske teknikker efter sigende på blokken hos en anden fransk klub.

Ifølge det franske medie RMC Sport er Ben Arfa udset som erstatning for den tyrkiske landsholdsspiller Yusuf Yazici, som er tæt på et skifte til CSKA Moskva.

Lilles præsident, Olivier Létang, skulle have udtalt på et pressemøde, at Hatem Ben Arfa er en spiller, man overvejer som erstatning for Yazici, hvis salget går igennem.

34-årige Ben Arfa er tidligere fransk landsholdsspiller, og han har tidligere repræsenteret klubber som Lyon, Marseille, Newcastle og PSG.

Hollændere vil have Nicolai Jørgensen

I sommer forlod Nicolai Jørgensen hollandsk fodbold efter fem år i Feyenoord og rykkede til tyrkiske Kasimpasa, men nu rygtes danskeren tilbage.

Det tyrkiske medie Sportcell melder om hollandsk interesse for den tidligere landsholdsangriber, og der spekuleres i, at Heerenveen og Vitesse kan være på banen.

Nicolai Jørgensen har hidtil scoret to mål i 15 kampe for Kasimpasa, hvor den 31-årige dansker har kontrakt til 2023.

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0