2/10 2022

Rygtetid: PL-storklubber jagter Schjelderup

Her er ugens udgave af bold.dk's rygteunivers rygtetid.

FA Cup

4. runde
I dag 20:00

MCI

vs

ARS

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Liverpool og Arsenal jagter Andreas Schjelderup

I sommerens transfervindue takkede FC Nordsjælland nej til et stort bud fra Sevilla på 75 millioner kroner, men endnu større klubber jagter efter sigende Andreas Schjelderup.

Italienske CalcioMercato og spanske elgoldigital.com skriver, at Liverpool og Arsenal er på banen.

Mediet erfarer desuden, at Premier League-storklubber får konkurrence fra Dortmund, Inter og Juventus.

Det forlyder, at FC Nordsjælland værdisætter Schjelderup til knap 150 millioner kroner. Nordmanden har kontrakt til 2024.

Juventus interesseret i Jordi Alba

Barcelonas venstre back Jordi Alba har ikke fået meget spilletid denne sæson, og med en kontrakt der løber ud i 2024, kunne det være tid til at se sig om efter nye udfordringer.

Den spanske avis Sport skriver, at Italienske Juventus nu står klar til at byde på spanieren til januar.

Barcelona er også interesseret i at komme af med 33-årige Alba, der efter ti års tro tjeneste nu er reduceret til en løntung bænkevarmer.

Alba har kun optrådt i fire kampe for Barcelona denne sæson.

Luis Muriel vil væk fra Atalanta

Den colombianske angriber Luis Muriel har besluttet sig for at forlade Atalanta.

Det skriver flere internationale medier - heriblandt goal.com.

Muriel, der kæmper med danske Rasmus Højlund om spilletiden, har angiveligt rettet blikket mod et exit i vinterens transfervindue, hvor Fiorentina bliver nævnt som en mulig destination.

Goal.com skriver dog, at Atalanta ikke skulle være interesseret i at slippe Muriel, der har kontrakt med Serie A-klubben frem til sommeren 2023.

31-årige Muriel har indtil videre noteret sig for fem kampe i Atalanta-trøjen i indeværende sæson.

Chelsea går ind i kampen om Jude Bellingham

Liverpool og Real Madrid er tidligere blevet meldt meget interesseret i Jude Bellingham, men Chelsea er angiveligt også på banen.

Det er engelske Telegraph, der erfarer, at London-klubben har tilsluttet sig jagten på Dortmunds unge midtbanejuvel.

19-årige Bellingham har kontrakt til 2025 i Dortmund, som menes at kræve knap 1,1 milliarder kroner for stortalentet.

Tottenham vil erstatte Lloris med Oblak

Tottenham er ved at forberede sig på tiden efter Hugo Lloris, som efterhånden er blevet 35 år gammel. 

Her har London-klubben ifølge Evening Standard rettet blikket mod Atletico Madrids Jan Oblak. 

Oblak har en frikøbsklausul på 107 millioner pund, hvilket svarer til omkring 890 millioner kroner, men ifølge mediet er den spanske klub klar til at lytte på lavere bud. 

29-årige Oblak har kontrakt med Atletico Madrid frem til sommeren 2028, han forlængede sin aftale i sommer. 

Hugo Lloris satte i vinter sin underskrift på en ny aftale med Tottenham, parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2024.  

Bayern München fortsætter jagten på Harry Kane

I sommerens transfervindue blev Harry Kane sat i forbindelse med Bayern München, hvor sportsdirektør Hasan Salihamidzic dog afviser, at der har været dialog.

Noget tyder dog på, at Bayern stadig er meget lune på Tottenham-stjernen.

Kicker erfarer, at Kane forbliver på toppen af Bayern Münchens ønskeliste, og at klubben har haft en indledende kontakt med Kane-lejren, selvom Salihamidzic altså siger det modsatte.

Bayern München jagter en klassisk 9'er efter salget af Robert Lewandowski til Barcelona, og i den forbindelse skulle 29-årige Kane altså være den foretrukne afløser.

Englænderen har kontrakt til 2024 i Tottenham, som angiveligt forsøger at forlænge aftalen.

Manchester United jagter stadig Cody Gakpo

23-årige Cody Gakpo stråler for PSV Eindhoven, og det har større klubber i den grad også bemærket.

I sommerens transfervindue blev kantspilleren sat i forbindelse med Arsenal og Manchester United, og selvom det ikke lykkedes i denne omgang, er United stadig meget interesseret.

Det erfarer Forbes, som beskriver Gakpo som et af klubbens største transfermål.

United var angiveligt i dialog med Cody Gakpo og tæt på at nå til enighed om de personlige betingelser, men Premier League-klubben sendte aldrig et officielt tilbud til PSV, så en handel var ikke for alvor tæt på at ske.

Cody Gakpo er et produkt af PSV's ungdomsafdeling og har foreløbig scoret 52 mål og lavet 42 oplæg i 148 førsteholdskampe.

Sidste uges rygter

Manchester United holder øje med Jan Oblak

Der kan være en stor målmandskabale på vej i engelsk fodbold, hvor en Aston-Villa keeper kan sikre Manchester United forstærkning til posten mellem stængerne.

The Mirror mener nemlig, at United holder øje med Jan Oblaks situation hos Atletico Madrid, da der i den seneste tid har været rygter om, at Madrid-klubben er på jagt efter en ny keeper.

Det er så her, Aston Villa kommer ind i billedet, fordi der skulle være tale om Emiliano Martinez, som er kommet på blokken i Madrid.

Oblak har desuden kontraktudløb til sommer, og dermed skulle Atletico også være i gang med at overveje, om de vil have penge i kassen vedrørende et salg allerede til januar.

Manchester United har dog allerede hentet en ny keeper til klubben i form af Martin Dubravka på en lejeaftale fra Newcastle, men Erik ten Hag vil angiveligt gerne have endnu en målmand ind.

29-årige Jan Oblak har været hos Atletico Madrid siden 2014, hvor det i alt er blevet til 360 kampe med 177 clean sheets.

Juventus har Antoine Griezmann på blokken

I denne sæson er Antoine Griezmann udlejet fra FC Barcelona til Atletico Madrid, men det kan ende med, at han slet ikke vente retur til Barca.

Ifølge Gazzetta skulle Griezmann nemlig have muligheden for at skifte til italiensk fodbold, hvor Juventus angiveligt har set sig lun på den franske angriber.

Juventus vil nemlig gerne forstærke sig med Griezmann, og derfor holder de et skarpt øje med ham, men der kan dog komme noget økonomisk i vejen. Et skifte til Juve kræver nemlig, at Griezmann tager en betydningsfuld lønnedgang.

Gazzetta skriver desuden, at hvis en aftale med Griezmann falder til jorden, så har Juve også rettet kikkerten mod Chelseas Christian Pulisic og Marco Asensio i Real Madrid.

31-årige Antoine Griezmann har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2024.

Busquets tager til Miami til næste sæson

34-årige Sergio Busquets har spillet samtlige af sine 15 professionelle sæsoner i den catalanske storklub Barcelona. Men efter indeværende sæson har Busquets kontraktudløb, og rygterne sender ham til Inter Miami i USA.

Det er transferjournalisten Fabrizio Romano, som skriver på Twitter, at Busquets tager turen over Atlanterhavet til næste sommer.

Ifølge Romano var der allerede interesse i sommer, men Busquets har valgt at færdigspille sin kontrakt hos Barcelona. 

Herefter skulle Busquets – ifølge Romano – have fået mod på nye udfordringer, og dem agter han at finde på den amerikanske østkyst.

I denne sæson har Busquets spillet i seks af Barcelonas første ni kampe - Han fik hvil mod henholdsvis Elche i den hjemlige liga og i Barcelonas 5-1 sejr over Plzen i Champions League. Han har derudover afsonet en enkelt spilledags karantæne. 

Marco Asensio på blokken hos Barcelona

Der kan være et chokskifte under opsejling i spansk fodbold, da Marco Asensio står foran et kontraktudløb med Real Madrid efter denne sæson.

Ifølge Mundo Deportivo skulle rivalerne fra FC Barcelona nemlig være i gang med at undersøge mulighederne for at hente Real-spilleren på en fri transfer.

Her melder de desuden, at Barca-præsident Joan Laporta har en godt forhold til Asensios agent, og det skulle hjælpe en mulig aftale på vej, som rent økonomisk også ville være en god aftale for Barcelona.

Det er ikke meget spilletid, som Real-spanieren har fået i denne sæson, da det blot er blevet til 11 minutter fordelt over to La Liga-kampe.

26-årige Marco Asensio har været på kontrakt hos Real Madrid, hvor han indledte med et lejeophold hos Espanyol, så han har tidligere været at finde i Barcelona.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0