22/1 2022

Rygtetid: Al Hilal jagter dyr Aubameyang

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

1. Division

27. runde
I morgen 18:00

ITT

vs

HIL

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Saudiarabere jagter dyr Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyangs fremtid i Arsenal er særdeles usikker, og klubben menes gerne at ville af med sin tidligere anfører.

Aubameyang tjener angiveligt 350.000 pund om ugen, hvilket svarer til godt 3,1 millioner kroner, og den løn er Al Hilal ifølge The Times klar til at overtage.

Avisen skriver, at klubben fra Saudi Arabien vil leje Aubameyang, som har fået grønt lys til at spille videre trods spekulationer om hjerteproblemer.

32-årige Aubameyang har kontrakt til 2023 i Arsenal.

FCK forhandler om udlejning af Luther Singh

Sydafrikanske Luther Singh har hidtil været en stor skuffelse i FC København, og løverne er angiveligt åbne for at slippe kantspilleren efter blot et halvt år.

Ifølge den portugisiske Twitter-profil Transfers24hr, som har godt 33.000 følgere, forsøger Gil Vicente at hente Luther Singh på en lejeaftale.

Klubben fra Portugal og FCK har angiveligt godt gang i forhandlingerne, men Singh er efter sigende ikke overbevist om at vende tilbage til det portugisiske, hvor han slog sine folder i en årrække, inden turen gik til Danmark i sommer.

24-årige Singh har kontrakt til 2025 i FC København.

Gårsdagens rygter

Nice mangler wing - overvejer Bryan Gil

Nice er eftersigende på jagt efter en forstærkning til kanterne, og her skulle blikket være faldet på Tottenhams spanske wing Bryan Gil. Det skriver L'Équipe fredag. 

Den 20-årige kantspiller kom fra Sevilla i juni måned, men det er endnu ikke blevet til et gennembrud for Gil, der primært er blevet brugt som indskifter hos Spurs.

Der skulle være tale om en lejeaftale, da det er den option, der passer Nice bedst.

Den franske klub skulle dog også have Anderlechts Francis Amuzu i kikkerten til wing-positionen, hvorfor et Bryan Gil-skifte, altså ikke er den eneste mulighed der undersøges.

Brentford vil forlænge med Thomas Frank 

Thomas Frank har ført Brentford i Premier League, men for nylig er den danske cheftræner gået ind i de sidste 18 måneder af kontrakten, og det har sat gang i spekulationerne om Franks fremtid.

Men snart kan spekulationerne forstumme, da der kan blive lavet om på kontraktlængden, hvis man skal tro 90min.com.

Mediet melder nemlig fredag, at Brentford agter at afholde samtaler med Thomas Frank omkring en ny aftale.

Frank fortalte ellers for nylig, at han ikke er synderlig bekymret for, at han er gået ind i de sidste 18 måneder af kontrakten. Han føler fuld støtte fra klubben, og det lader det altså til, at han har, hvis man skal tro 90min.com.

Thomas Frank har været i Brentford siden 2016, hvor han startede i en rolle som assistenttræner for Dean Smith.

Thomas Vermaelen er færdig - bliver assistent for Belgien

Thomas Vermaelen har siden december stået uden klub, efter hans kontrakt med japanske Vissel Kobe udløb, og nu lader det til, at han er stoppet med at kigge sig om efter en ny klub.

Det er den velinformerede og troværdige belgiske avis Het Laatste Nieuws, der fredag beretter, at den 36-årige belgier har valgt at stoppe karrieren.

Vermaelen kommer angiveligt ikke til at mangle noget at lave, da han angiveligt bliver assistenttræner for det belgiske landshold, hvor Roberto Martinez er landstræner.

Ifølge avisen skulle Vermaelen have haft et par muligheder for at fortsætte som aktiv, men det var ikke noget, der var interessant hverken sportsligt, privat eller økonomisk, lyder det.

Vermaelen har i løbet af karrieren spillet i forsvaret for klubber som Ajax, Arsenal, Barcelona og Roma, ligesom han har spillet over 80 kampe for det belgiske landshold.

Intet er endnu meldt officielt ud om Vermaelens fremtid.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

24 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0