18/8 2019

Rygtetid: Real Madrid på vej med Eriksen-bud

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Europa League Slutspil

semifinale
søndag 19:00

SEV

vs

MUN

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Real Madrid på vej med Eriksen-bud

Tidligere søndag kom det frem i den britiske tabloidpresse, at Christian Eriksen havde sagt nej til et kæmpe kontrakttilbud fra Tottenham.

Nu skriver ikke altid voldsomt pålidelige The Sun, at Real Madrid skal være klar til at byde på den danske midtbanestjerne.

Kongeklubben er ifølge den engelske avis klar til at smide 450 millioner kroner på bordet for danskeren, hvis kontrakt med Spurs udløber næste sommer. 

Fiorentina favorit til at hapse Ribery 

Bayern München-legenden Franck Ribery er ifølge Sky Sports Italia tiltrukket af tanken om en kontrakt med Fiorentina.

Det er den sædvanligvis velorienterede reporter Gianluca Di Marzio der oplyser, at Fiorentina er favorit til at hente den 36-årige franskmand på en fri transfer.

Klubber som Arsenal, Frankfurt, Dynamo Moskva og Spartak Moskva har også været meldt interesserede i at tilknytte den rutinerede kantspiller.

Franck Ribery nåede 124 mål og 182 assister i 425 kampe for Bayern München. 

Eriksen afviser Tottenham-kæmpekontrakt

Christian Eriksen viser ingen interesse i at forlænge kontrakten med Tottenham Hotspurs.

Det konkluderer den engelske tabloidavis Daily Mirror, der skriver, at Premier Leagu-klubben skulle have tilbudt den danske stjerne en ganske attraktiv kontrakt økonomisk set.

Daily Mirror mener at vide, at sidste sæsons Champions League-finalister skulle have tilbudt Christian Eriksen en ugeløn i omegnen af 1,6 millioner kroner.

Eriksen ville dermed blive en af klubbens bedst betalte spillere, men det engelske medie skriver, at danskeren ikke har vist nogen interesse i at påbegynde kontraktforhandlinger med London-klubben.

Den tidligere Ajax-stjerne har tidligere sagt, at han var klar til en ny udfordring, og ifølge Daily Mirror foretrækker danskeren et skifte til FC Barcelona, Real Madrid eller Juventus.

Danskerens kontrakt udløber i sommeren 2020.

Claudio Marchisio forhandler med Brescia

33-årige Claudio Marchisio står uden kontrakt, efter hans aftale med russiske Zenit tidligere på sommeren blev ophævet.

Nu kan midtbanespilleren være på vej tilbage til Serie A, hvor han for Juventus var med til at vinde syv mesterskaber. Sky Sport Italia, Sportitalia samt en række andre medier skriver ifølge Football Italia, at Claudio Marchisio forhandler med Brescia.

Medierne fortæller, at Serie A-oprykkerne har tilbudt en toårig kontrakt med en årsløn på én millioner euro - 7,5 millioner kroner - plus en række bonusser.

Claudio Marchisio forlanger angiveligt mellem to og en halv og tre millioner euro i løn, men handlens stopklods kan ende med at blive lægetjekket på grund af midtbanespillerens tidligere korsbåndsskade.

Alexis Sanchez har afvist Roma - kan ende i Inter

Alexis Sanchez har aldrig slået til i Manchester United, og manager Ole Gunnar Solskjær er angiveligt opsat på at komme af med ham. 

Har har Roma blandt andre været nævnt som en mulig destination for chileneren, men det kommer ikke til at ske. I hvert fald hvis man skal tro engelske the Mirror, der dog ikke hører til de mest troværdige medier på rygtenyheder.

Manchester United og Roma var ellers enige om en to-årige lejeaftale med en købsoption, og Premier League-klubben var ifølge mediet gået med til at betale en stor del af hans løn. En løn, der angiveligt ligger på 560.000 pund - 4,5 millioner kroner - om ugen inklusiv diverse bonusser.

Alexis Sanchez afviste dog aftalen, men derfor kan han alligevel ende med at være fortid i Manchester United, inden transfervinduet lukker. 

Ifølge heller ikke altid troværdige Daily Mail er Manchester United og Inter tæt på en étårig lejeaftale for 30-årige Sanchez, der kan skifte i løbet af de næste 24 timer.

Lørdagens rygter

Juventus retter fokus mod brandvarm Lyon-bomber

Noget tyder på, at Inter ikke har tænkt sig at sende Mauro Icardi videre til rivalerne fra Juventus, og derfor har de italienske mestre nu rettet deres opmærksomhed mod Lyon.

Det franske medie Soccerlink skriver lørdag, at den italienske storklub havde scouts til stede, da Lyon fredag aften tromlede hen over Angers og vandt med hele 6-0.

De tilstedeværende scouts kunne se den 23-årige angriber Moussa Dembélé diske op med to scoringer på 66 minutter, og ifølge det franske medie skulle det netop være unge Dembéle, der var i kikkerten hos de forsvarende italienske mestre.

Dembéle skulle være udset som alternativet, hvis det ikke lykkes Juventus at lande Mauro Icardi i indeværende transfervindue.

Den franske U21-landsholdsspiller, der repræsenterede sit land ved sommerens U21-EM-slutrunde, har tidligere været sat i forbindelse med både Arsenal, Liverpool og Manchester United.

Moussa Dembéle har fået en forrygende start på den nye Ligue 1-sæson med tre scoringer i to kampe.

Kasper Dolberg nærmer sig skifte til OGC Nice

Kasper Dolberg kan være fortid i Ajax, når sommerens transfervindue smækker i. På det seneste er franske OGC Nice blevet nævnt som en mulig næste destination for angriberen, og det skifte kan meget vel blive en realitet.

Forhandlingerne er i fuld gang og skrider godt frem. Det siger en kilde tæt på forhandlingerne til Nice-Matin.

Nice-cheftræner Patrick Vieira bekræfter over for avisen, at et køb af en angriber er en prioritet for klubben, der gerne vil have den offensive forstærkning på plads hurtigst muligt. Han nævner dog ingen navne.

21-årige Kasper Dolberg har scoret ét mål i tre kampe i denne sæson, men senest var han helt ude af truppen til Champions League-kvalifikationskampen mod PAOK. Han er også blevet kædet sammen med et skifte til tyske Hoffenheim.

Napoli-spillerne lægger pres på Icardi

Mauro Icardi er færdig i Inter og skal finde en ny klub denne sommer, men angriberens nye destination er endnu ikke fastlagt.

Napoli gør dog angiveligt alt for, at den argentinske angriber i fremtiden skal forsøge at score mål for dem. Det skriver Corriere dello Sport.

Ifølge avisen lægger klubben pres på Icardi, og flere spillere kimer angriberen ned for at overbevise ham om at komme til Napoli. Derudover er præsident Aurelio De Laurentiis i forhandlinger med Inter og Icardis agentkone, Wanda.

Ifølge Corriere dello Sport og Tuttosport vil Inter foretrække at sælge Icardi til Napoli i stedet for Juventus. 

Klubben forlanger angiveligt 70 millioner euro - 522 millioner kroner - for ham. En byttehandel med Arkadiusz Milik plus en sum penge kan dog også komme på tale.

Jadon Sancho forlader Dortmund næste sommer

Jadon Sancho har imponeret for Dortmund, og flere europæiske storklubber har fået øjnene op for den engelske kantspillers kvaliteter.

Ifølge Daily Mail, der dog ikke altid er blandt de mest troværdige medier på transfernyheder, kan det 19-årige talent snart være på vej videre i karrieren.

Ifølge mediet er Dortmund allerede i fuld gang med at lede efter erstatningen for Jadon Sancho, fordi Bundesliga-klubben ser det som yderst svært at holde på ham efter sæsonen.

Manchester United og Manchester City er angiveligt blandt favoritterne til at hente kantspilleren. Førstnævnte skulle dog på nuværende tidspunkt være favorit til at snuppe Sancho, der har kontraktudløb 2022.

Jadon Sancho står noteret for 15 mål og 24 oplæg i 57 kampe for Dortmund.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Læs også

Rygtetid: Juventus kigger på Lyon-bomber

Rygtetid: Coutinho på vej til Bayern München

Rygtetid: Robin Olsen siger nej til Benfica

Rygtetid: Daniel Sturridge er rejst til Tyrkiet

Rygtetid: CL-klub lurer på gratis Sturridge

22 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0