19/7 2020

Rygtetid: Barca-truppen vil have Kluivert

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Champions League Slutspil

kvartfinale
I dag 19:00

BAR

vs

BMU

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Barcelona-truppen ønsker at få Kluivert som cheftræner

Quique Setiens fremtid i FC Barcelona er uvis, eftersom tingene i den catalanske storklub ikke er i den skønneste orden for tiden, og spillertruppen ønsker ifølge Mundo Deportivo, at Setien erstattes med Patrick Kluivert.

Den hollandske legende spillede selv et hav af kampe for Barcelona og arbejder i øjeblikket på klubbens akademi, men spillertruppen ser altså angiveligt gerne, at han forfremmes til cheftræner.

Flere af Barcelonas stamspillere er ikke helt unge længere, og Mundo Deportivo skriver, at Patrick Kluivert er en nøgle til fremtidens FC Barcelona grundet hollænderens gode kendskab til klubbens unge spillere.

Kluivert har arbejdet for blandt andet PSG og Camerouns landshold, men som cheftræner har han kun erfaring fra Twentes andethold og østaten Curacao.

Besiktas overvejer Jens Jønsson

Jens Jønsson har kontraktudløb med Konyaspor denne sommer, og der er angiveligt interesse for danskeren fra større tyrkiske klubber.

Besiktas er ifølge tv-stationen A spor og avisen Fotomac interesserede i at tilknytte 27-årige Jønsson, og klubben har angiveligt været i kontakt med danskeren.

Besiktas finder det attraktivt, at Jønsson kender den tyrkiske liga så godt, hvor han har været fast mand for Konyaspor de seneste sæsoner.

Klubben vil i så fald veksle mellem Jønsson og 37-årige Atiba Hutchinson på midtbanen, skriver medierne.

Sidste uges rygter:

Havertz vil i Champions League

Som det tidligere har været meldt ud, er Leverkusen-profilen Kai Havertz tæt på et skifte til Chelsea, men nu kan der komme tvivl om handlen.

Havertz er indstillet på at spille Champions League i den kommende sæson, og da Chelsea lørdag tabte til Sheffield United, risikerer klubben at ryge ud af top fire i Premier League.

Kommer Chelsea ikke i CL, kan det betyde, at Havertz ikke rykker til klubben denne sommer. Det skriver den anerkendte tyske journalist Christian Falk, som arbejder for Bild, på Twitter.

Havertz har besluttet sig for Chelsea

Det tyske medie Bild skriver onsdag, at det tyske stortalent Kai Havertz har meddelt sin klub Bayer Leverkusen, at han bestemt sig for at skifte til den engelske klub Chelsea.

Ifølge Bild har Havertz bedt Leverkusen om at sælge ham til Chelsea denne sommer. Mediet skriver også, at Real Madrid fortsat er interesseret i den tyske offensivspiller, men at de først vil forsøge at købe ham i 2021.

Tirsdag skrev goal.com, at Chelsea fører jagten på den 21-årige Havertz, efter mange klubber er blevet skræmt væk af Havertz' høje prisskilt.

Angiveligt vil Bayer Leverkusen have omkring 100 millioner euro, hvilket svarer til 745 millioner kroner, for Havertz.

Ralf Rangnick bliver Milan-manager

Ifølge flere italienske medier bliver Ralf Rangnick præsenteret som manager hos AC Milan i løbet af de næste dage. Det skriver blandt andet Sky Sports Italia og Tuttomercatoweb.

AC Milan har ikke haft nogen stor sæson, hvor holdet for tiden indtager syvendepladsen. Derfor er klubben på udkig efter en erstatning for den nuværende træner, Stefano Pioli. 

Her er valget faldet på Ralf Rangnick. 

Udover rollen som træner skal Rangnick eftersigende også stå for køb og salg af spillere, hvorfor han altså også overtager rollen som teknisk direktør. 

Det betyder ifølge Sky Sports Italia, at Paolo Maldini vil blive tilbudt en rolle som ambassadør for klubben i stedet for rollen som teknisk direktør, som er AC Milan legendens rolle pt. 

Rangnick er for tiden ansat i som leder for scouting-delen hos New York Redbulls og RB Bragantino.

Inter og Juventus lurer på Gabriel Jesus

Manchester City-frontløberen Gabriel Jesus er ifølge det italienske medie Calciomercato på blokken i både Juventus og Inter, men brasilianeren bliver næppe billig.

Angiveligt kræver Manchester City som minimum 70 millioner euro, hvilket svarer til godt 520 millioner kroner, for den 23-årige angriber.

Juventus kigger på at finde en langtidsholdbar erstatning for aldrende Gonzalo Higuain, mens Inter forbereder Jesus som en mulig afløser for Lautaro Martinez, der muligvis bliver solgt denne sommer.

Gabriel Jesus, der har spillet i Manchester City siden 2017, har kontrakt til sommeren 2023, og han har i denne sæson scoret i alt 18 mål og lavet 11 oplæg i 45 kampe for City.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0