7/2 2021

Rygtetid: Liverpool lurer på Leeds-brasilianer

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Premier League

34. runde
torsdag 19:15

MUN

vs

LIV

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Liverpool lurer på brasilianer i Leeds

Vinterens transfervindue er smækket i, men forberedelserne til det store sommervindue er for længst gået i gang, og i Liverpool kigges der angiveligt mod Leeds.

I hvert fald erfarer Football Insider, at Liverpool holder et vågent øje med offensivspilleren Raphinha, der ifølge mediet har imponeret Liverpools scouts i stor stil.

24-årige Raphinha kom til Leeds fra Stade Rennes i sommer og har hidtil scoret fire mål og lavet fire assists i 16 Premier League-kampe.

Brasilianerens kontrakt i Leeds gælder til sommeren 2024, så Liverpool skal formentlig finde en god sending penge frem for at overtale Leeds til et salg allerede til sommer.

Belgisk topklub vil have Schöne

Lasse Schöne står uden klub efter bruddet med Genoa, og han holder sig i gang i Ajax for tiden.

Den danske midtbanespiller står ifølge belgiske Voetbal24 højt på ønskesedlen i Club Brugge, hvor cheftræner Philippe Clement angiveligt har set sig varm på 34-årige Schöne.

Italienske Cagliari er seneste bud på en bejler til Lasse Schöne, mens også Genk og Anderlecht er blevet nævnt på rygtebasis.

Lasse Schöne har ikke lagt skjul på, at han foretrækker en klub i eller tæt på Holland, og han har et stort mål om at spille sig med til sommerens EM-slutrunde.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Læs også

Rygtetid: Schalke har spurgt til Mustafi

Rygtetid: Juve-midt er til lægetjek hos Hertha

Rygtetid: Juventus lurer på Mikkel Damsgaard

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0