International -Rygtetid: Lazio vil have FCK-stopper Getty Images
26/6 2019

Rygtetid: Lazio vil have FCK-stopper

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Superligaen Grundspil

26. runde
søndag 15:00

FCK

vs

Rande

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Lazio har set sig varm på Vavro

Ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb har Lazio set sig varm på FC Københavns slovakiske forsvarsspiller Denis Vavro.

Mediet, der ikke har den største troværdighed, skriver, at FC København forlanger i omegnen af 75 millioner kroner for Vavro, der har tre år tilbage af sin aftale med københavnerne.

Ifølge Tuttomercatoweb har også Watford vist interesse for forsvarsspilleren, der tidligere er blevet sat i forbindelse med Lazios rival AS Roma.

Wilfried Zaha foretrækker Arsenal

Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha vil gerne væk fra klubben, og han foretrækker at skifte til Arsenal, skriver BBC.

Det normalt meget troværdige medie skriver, at Crystal Palace forlanger helt op mod 667 millioner kroner for spilleren, men det skulle angiveligt ikke afskrække Arsenal.

Ifølge BBC skal Arsenal dog sandsynligvis have solgt nogle spillere, før klubben har råd til 26-årige Zaha.

Wilfried Zaha har tidligere udtalt, at han gerne vil spille på højeste niveau, kæmpe med om trofæer og prøve kræfter med Champions League. Den turnering er Arsenal dog ikke kvalificeret til i næste sæson.

Crystal Palace lurer på Mignolet

Crystal Palace overvejer at hente den belgiske målmand Simon Mignolet, der i øjeblikket frister tilværelsen som reserve i Liverpool, skriver Evening Standard.

Den normalt meget velunderrettede medie skriver, at Mignolet koster i omegnen af 67 millioner kroner, og den pris skulle Palace angiveligt være fristet til at give.

Ifølge mediet viser Brighton også interesse for Mignolet, mens klubber i Tyskland og Frankrig også følger hans situation med interesse.

Real Madrid lurer på Ajax-stjerne

Real Madrid er ifølge Marca fortsat interesserede i at hente Paul Pogba til klubben, men spanierne arbejder også med en plan B. 

Ifølge Marca er backupplanen at hente Donny Van de Beek i Ajax for omkring 450 millioner kroner. 

Christian Eriksen er også flere gange blevet nævnt som et emne i Real Madrid, men ifølge Marca kigger Real andre steder hen, da cheftræner Zinedine Zidane ikke er varm på danskeren. 

Tottenham sætter klubrekord for Lyon-stjerne

Tottenham er ifølge Sky Sports enige med Lyon om et køb af midtbanespilleren Tanguy Ndombele.

Ifølge mediet sprænger Tottenham i den grad banken, da den 22-årige franskmand menes at koste 65 millioner pund (godt 542 millioner kroner), hvilket er ny klubrekord.

Midtbanespilleren gennemgår i de følgende dage et lægetjek og ventes at underskrive en femårig aftale i Tottenham.

Lyon hentede Ndombele i Amiens sidste sommer for 7 millioner pund, og han har været rygtet til Manchester United, PSG og Juventus foruden Tottenham.

Buffon vender tilbage til Juventus

Gianluigi Buffon står uden kontrakt, efter hans aftale udløb i PSG, og målmanden rygtes nu retur til Juventus, hvor han spillede 17 år.

Sky Italia, der ikke har ry for at være de mest pålidelige, skriver således, at Buffon er klar til at skrive en etårig aftale i Juventus, hvorefter han overgår til en anden rolle i klubben, når han går på pension.

41-årige Buffon har været sat i forbindelse med klubber som FC Porto og Leeds, men målmandens agent har tidligere sagt, at det er vigtigt for veteranen ikke at flytte familien for meget rundt.

På dét punkt ville Juventus give glimrende mening - også med henblik på at sikre en glidende overgang fra spiller til ansat i klubben for Juve-ikonet.

Tirsdagens rygter:

Manchester United lurer på Ben Yedder

Med Romelu Lukaku på vej til Inter skal Manchester United muligvis bruge en ny angriber, og ifølge France Football er sigtekornet blandt andet indstillet mod Sevilla. 

Her løber den 27-årige franske landsholdsbobler Wissan Ben Yedder rundt med en frikøbsklausul på cirka 300 millioner kroner, og det frister United. 

Ben Yedder har lavet 70 mål i 138 kampe for Sevilla. 

Milan vil have Lyon-stjerne

Milan har ifølge France Football udpeget Lyon-stjernen Nabil Fekir som et stort transfermål denne sommer. 

25-årige Fekir er også interesseret i et skifte til den skrantende storklub, der ifølge France Football dog skal finde op til 300 millioner kroner frem for offensivsspilleren. 

Fekir har kun ét år tilbage af sin aftale med Lyon. 

Ranieri er interesseret i Newcastle-job

Italienske Claudio Ranieri er blandt de trænere, der har udtrykt interesse for at afløse Rafael Benitez som manager i Newcastle, skriver Sky Sports.

Premier League-klubben er på jagt efter en ny manager, efter det ikke lykkedes at forlænge kontrakten med Benitez. Ranieri har senest stået i spidsen for Roma i nogle måneder.

Ifølge mediet, der normalt er velunderrettet, har også den tidligere Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst udvist interesse for Newcastle-jobbet.

Neymar har mundtlig aftale med Barcelona

Det ligner mere og mere, at Neymar er på vej hjem til Barcelona, og tirsdag skriver spanske Sport, at brasilianeren har en mundtlig aftale med klubben.

Ifølge Sport, der ikke vinder førstepladsen som Spaniens mest troværdige medie, har Neymar en aftale om en femårig kontrakt med Barcelona.

Neymar skulle ifølge mediet have takket ja til en aftale, der halverer hans løn fra PSG, fordi han så gerne vil tilbage til Barcelona. Han skulle angiveligt tjent 24 millioner euro pr. sæson, som er tæt på det beløb, han tjente i sin første periode i klubben.

PSG og Barcelona mangler eftersigende stadig at blive enige om en transfersum, men begge klubber ser ud til at kunne se ideen i en handel.

The Independent skriver tirsdag, at PSG har tilbudt Neymar til Manchester United i en byttehandel med Paul Pogba, men det har den engelske klub afvist af økonomiske årsager - og fordi klubben meget gerne vil beholde Pogba.

Tottenham lurer på Skov Olsen

Andreas Skov Olsen kan stå over for et stort skifte denne sommer efter en glimrende sæson i FC Nordsjælland, og nogle af de helt store klubber kigger på den danske komet.

Tirsdag skriver tabloidavisen Mirror, at Tottenham er én af de klubber, der kigger på Skov Olsen, som ifølge mediet skulle være op imod 15 millioner pund værd - svimlende 125 millioner kroner.

FC Nordsjælland menes at kræve 45 millioner kroner for Skov Olsen og skulle tidligere have afvist et bud på 30 millioner kroner, så Mirros prissætning kan FCN vist kun drømme om.

Tidligere har Real Sociedad været meldt interesseret i FCN-kometen, mens også Bordeaux, RB Leipzig og CSKA Moskva skulle have lagt et bud på danskeren tidligere på måneden.

FC København har desuden forhørt sig på Skov Olsen, ligesom der til FC Nordsjællands kamp mod FCK i april var minimum 20 europæiske topklubber til stede på stadion for at se den eftertragtede teenager.

Andreas Skov Olsen har et år tilbage af sin kontrakt med FC Nordsjælland, og et sommersalg ligner derfor det mest oplagte.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Læs også

Rygtetid: United lurer på Sevilla-topscorer

Rygtetid: Genk får 150 mio. for Mæhles kaptajn

Rygtetid: Milan har budt på Arsenal-midt

Rygtetid: Juventus kigger på Tottenham-back

Rygtetid: James er få timer fra Napoli-skifte

14 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

Officielt: AGF-assistent færdig efter sæsonen
15:22
3F Superliga

Officielt: AGF-assistent færdig efter sæsonen

Karismatisk assistent siger farvel til Atletico
15:21
La Liga

Karismatisk assistent siger farvel til Atletico

Efter 41 minutter: VB udlejer ung nordmand
15:16
NordicBet Liga

Efter 41 minutter: VB udlejer ung nordmand

Viborg sikrer sig aftale med FC Roskilde-profil
15:04
NordicBet Liga

Viborg sikrer sig aftale med FC Roskilde-profil

Lyngby-debutant lynede: Betyder utrolig meget
15:02
3F Superliga

Lyngby-debutant lynede: Betyder utrolig meget

Anders Clausen siger farvel til FC Roskilde
14:43
NordicBet Liga

Anders Clausen siger farvel til FC Roskilde

Mahrez: Jeg har fået troen på mig selv tilbage
14:20
Premier League

Mahrez: Jeg har fået troen på mig selv tilbage

Fredericia forlænger med fast venstreback
13:59
NordicBet Liga

Fredericia forlænger med fast venstreback

Atletico-stjerne drillede: Stifter ny klub
13:50
La Liga

Atletico-stjerne drillede: Stifter ny klub

Kolding IF henter afgående U17-landstræner
13:44
NordicBet Liga

Kolding IF henter afgående U17-landstræner

Schwäbe om feberredning: Det jeg træner for
13:30
3F Superliga

Schwäbe om feberredning: Det jeg træner for

Leverkusen forlænger med loyal brasilianer
13:08
Bundesliga

Leverkusen forlænger med loyal brasilianer

Kampe fastlagt: Topbrag i 2. div. i anden runde
12:50
2. Division

Kampe fastlagt: Topbrag i 2. div. i anden runde

Kommune afviser: Roskilde får ikke 500.000 kr.
12:40
NordicBet Liga

Kommune afviser: Roskilde får ikke 500.000 kr.

FC Helsingør bekræfter topscorer-exit
12:30
2. Division

FC Helsingør bekræfter topscorer-exit

Tingager: Vi skal jagte både point og pokalen
12:15
Danmark

Tingager: Vi skal jagte både point og pokalen

Jesper Christiansen stopper i Viborg efter et år
12:02
NordicBet Liga

Jesper Christiansen stopper i Viborg efter et år

Småskadet Austria-dansker: Jeg er klar lørdag
11:54
Bundesliga

Småskadet Austria-dansker: Jeg er klar lørdag

SE-midt: Vi holdt Brøndby væk fra chancer
11:35
3F Superliga

SE-midt: Vi holdt Brøndby væk fra chancer

AGF vil savne tilskuerne: 'Tragisk, en katastrofe' - 'Det er røvsygt'
11:35
Fodbold

AGF vil savne tilskuerne: 'Tragisk, en katastrofe' - 'Det er røvsygt'

Mensah udgik skadet: Skal scannes onsdag
11:14
3F Superliga

Mensah udgik skadet: Skal scannes onsdag

Jammerbugt holder på tidligere AaB-talent
11:13
2. Division

Jammerbugt holder på tidligere AaB-talent

Quiz: Hvad skete der i Superligaens runde 25?
11:00
3F Superliga

Quiz: Hvad skete der i Superligaens runde 25?

Tilfreds Thomsen: Nu vil vi have tilskuere
10:46
3F Superliga

Tilfreds Thomsen: Nu vil vi have tilskuere

Saints åbner for salg af ombejlet Højbjerg
10:44
Premier League

Saints åbner for salg af ombejlet Højbjerg

AC Horsens forlænger med seks spillere
10:43
3F Superliga

AC Horsens forlænger med seks spillere

2. divisions-topscorer rykker til udlandet
10:15
2. Division

2. divisions-topscorer rykker til udlandet

SE-profil: Kom for langt tilbage mod Brøndby
10:00
3F Superliga

SE-profil: Kom for langt tilbage mod Brøndby

Stephan Petersen: HB Køge eller karrierestop
09:42
NordicBet Liga

Stephan Petersen: HB Køge eller karrierestop

Rochester skifter SIF ud med svensk klub
09:36
International

Rochester skifter SIF ud med svensk klub

Avis: AGF-assistent stopper til sommer
09:20
3F Superliga

Avis: AGF-assistent stopper til sommer

BIF-back: Mærker fan-fraværet mere end andre
09:00
3F Superliga

BIF-back: Mærker fan-fraværet mere end andre

Liverpool-trup skal bære masker og handsker
08:42
Premier League

Liverpool-trup skal bære masker og handsker

Storsejre og Sancho-hattrick: Se alle målene fra hele Bundesliga-runden her
08:20
Fodbold

Storsejre og Sancho-hattrick: Se alle målene fra hele Bundesliga-runden her

Chelsea bød lavt på Courtois og De Bruyne
08:20
Premier League

Chelsea bød lavt på Courtois og De Bruyne

Topscorer i Polen: Gytkjær lover flere mål
08:02
Ekstraklasa

Topscorer i Polen: Gytkjær lover flere mål

0