International -Rygtetid: Lazio vil have FCK-stopper Getty Images

Rygtetid: Lazio vil have FCK-stopper

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Lazio har set sig varm på Vavro

Ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb har Lazio set sig varm på FC Københavns slovakiske forsvarsspiller Denis Vavro.

Mediet, der ikke har den største troværdighed, skriver, at FC København forlanger i omegnen af 75 millioner kroner for Vavro, der har tre år tilbage af sin aftale med københavnerne.

Ifølge Tuttomercatoweb har også Watford vist interesse for forsvarsspilleren, der tidligere er blevet sat i forbindelse med Lazios rival AS Roma.

Wilfried Zaha foretrækker Arsenal

Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha vil gerne væk fra klubben, og han foretrækker at skifte til Arsenal, skriver BBC.

Det normalt meget troværdige medie skriver, at Crystal Palace forlanger helt op mod 667 millioner kroner for spilleren, men det skulle angiveligt ikke afskrække Arsenal.

Ifølge BBC skal Arsenal dog sandsynligvis have solgt nogle spillere, før klubben har råd til 26-årige Zaha.

Wilfried Zaha har tidligere udtalt, at han gerne vil spille på højeste niveau, kæmpe med om trofæer og prøve kræfter med Champions League. Den turnering er Arsenal dog ikke kvalificeret til i næste sæson.

Crystal Palace lurer på Mignolet

Crystal Palace overvejer at hente den belgiske målmand Simon Mignolet, der i øjeblikket frister tilværelsen som reserve i Liverpool, skriver Evening Standard.

Den normalt meget velunderrettede medie skriver, at Mignolet koster i omegnen af 67 millioner kroner, og den pris skulle Palace angiveligt være fristet til at give.

Ifølge mediet viser Brighton også interesse for Mignolet, mens klubber i Tyskland og Frankrig også følger hans situation med interesse.

Real Madrid lurer på Ajax-stjerne

Real Madrid er ifølge Marca fortsat interesserede i at hente Paul Pogba til klubben, men spanierne arbejder også med en plan B. 

Ifølge Marca er backupplanen at hente Donny Van de Beek i Ajax for omkring 450 millioner kroner. 

Christian Eriksen er også flere gange blevet nævnt som et emne i Real Madrid, men ifølge Marca kigger Real andre steder hen, da cheftræner Zinedine Zidane ikke er varm på danskeren. 

Tottenham sætter klubrekord for Lyon-stjerne

Tottenham er ifølge Sky Sports enige med Lyon om et køb af midtbanespilleren Tanguy Ndombele.

Ifølge mediet sprænger Tottenham i den grad banken, da den 22-årige franskmand menes at koste 65 millioner pund (godt 542 millioner kroner), hvilket er ny klubrekord.

Midtbanespilleren gennemgår i de følgende dage et lægetjek og ventes at underskrive en femårig aftale i Tottenham.

Lyon hentede Ndombele i Amiens sidste sommer for 7 millioner pund, og han har været rygtet til Manchester United, PSG og Juventus foruden Tottenham.

Buffon vender tilbage til Juventus

Gianluigi Buffon står uden kontrakt, efter hans aftale udløb i PSG, og målmanden rygtes nu retur til Juventus, hvor han spillede 17 år.

Sky Italia, der ikke har ry for at være de mest pålidelige, skriver således, at Buffon er klar til at skrive en etårig aftale i Juventus, hvorefter han overgår til en anden rolle i klubben, når han går på pension.

41-årige Buffon har været sat i forbindelse med klubber som FC Porto og Leeds, men målmandens agent har tidligere sagt, at det er vigtigt for veteranen ikke at flytte familien for meget rundt.

På dét punkt ville Juventus give glimrende mening - også med henblik på at sikre en glidende overgang fra spiller til ansat i klubben for Juve-ikonet.

Tirsdagens rygter:

Manchester United lurer på Ben Yedder

Med Romelu Lukaku på vej til Inter skal Manchester United muligvis bruge en ny angriber, og ifølge France Football er sigtekornet blandt andet indstillet mod Sevilla. 

Her løber den 27-årige franske landsholdsbobler Wissan Ben Yedder rundt med en frikøbsklausul på cirka 300 millioner kroner, og det frister United. 

Ben Yedder har lavet 70 mål i 138 kampe for Sevilla. 

Milan vil have Lyon-stjerne

Milan har ifølge France Football udpeget Lyon-stjernen Nabil Fekir som et stort transfermål denne sommer. 

25-årige Fekir er også interesseret i et skifte til den skrantende storklub, der ifølge France Football dog skal finde op til 300 millioner kroner frem for offensivsspilleren. 

Fekir har kun ét år tilbage af sin aftale med Lyon. 

Ranieri er interesseret i Newcastle-job

Italienske Claudio Ranieri er blandt de trænere, der har udtrykt interesse for at afløse Rafael Benitez som manager i Newcastle, skriver Sky Sports.

Premier League-klubben er på jagt efter en ny manager, efter det ikke lykkedes at forlænge kontrakten med Benitez. Ranieri har senest stået i spidsen for Roma i nogle måneder.

Ifølge mediet, der normalt er velunderrettet, har også den tidligere Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst udvist interesse for Newcastle-jobbet.

Neymar har mundtlig aftale med Barcelona

Det ligner mere og mere, at Neymar er på vej hjem til Barcelona, og tirsdag skriver spanske Sport, at brasilianeren har en mundtlig aftale med klubben.

Ifølge Sport, der ikke vinder førstepladsen som Spaniens mest troværdige medie, har Neymar en aftale om en femårig kontrakt med Barcelona.

Neymar skulle ifølge mediet have takket ja til en aftale, der halverer hans løn fra PSG, fordi han så gerne vil tilbage til Barcelona. Han skulle angiveligt tjent 24 millioner euro pr. sæson, som er tæt på det beløb, han tjente i sin første periode i klubben.

PSG og Barcelona mangler eftersigende stadig at blive enige om en transfersum, men begge klubber ser ud til at kunne se ideen i en handel.

The Independent skriver tirsdag, at PSG har tilbudt Neymar til Manchester United i en byttehandel med Paul Pogba, men det har den engelske klub afvist af økonomiske årsager - og fordi klubben meget gerne vil beholde Pogba.

Tottenham lurer på Skov Olsen

Andreas Skov Olsen kan stå over for et stort skifte denne sommer efter en glimrende sæson i FC Nordsjælland, og nogle af de helt store klubber kigger på den danske komet.

Tirsdag skriver tabloidavisen Mirror, at Tottenham er én af de klubber, der kigger på Skov Olsen, som ifølge mediet skulle være op imod 15 millioner pund værd - svimlende 125 millioner kroner.

FC Nordsjælland menes at kræve 45 millioner kroner for Skov Olsen og skulle tidligere have afvist et bud på 30 millioner kroner, så Mirros prissætning kan FCN vist kun drømme om.

Tidligere har Real Sociedad været meldt interesseret i FCN-kometen, mens også Bordeaux, RB Leipzig og CSKA Moskva skulle have lagt et bud på danskeren tidligere på måneden.

FC København har desuden forhørt sig på Skov Olsen, ligesom der til FC Nordsjællands kamp mod FCK i april var minimum 20 europæiske topklubber til stede på stadion for at se den eftertragtede teenager.

Andreas Skov Olsen har et år tilbage af sin kontrakt med FC Nordsjælland, og et sommersalg ligner derfor det mest oplagte.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Læs også

Rygtetid: United lurer på Sevilla-topscorer

Rygtetid: Genk får 150 mio. for Mæhles kaptajn

Rygtetid: Milan har budt på Arsenal-midt

Rygtetid: Juventus kigger på Tottenham-back

Rygtetid: James er få timer fra Napoli-skifte

14 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

2. Division - FC Sydvest snuppede storsejr i Aarhus
15:26
2. Division

FC Sydvest snuppede storsejr i Aarhus

Premier League - Leicester sænkede Tottenham efter VAR-show
15:25
Premier League

Leicester sænkede Tottenham efter VAR-show

Championship - Derby stjal point i overtiden fra sløsede Leeds
15:23
Championship

Derby stjal point i overtiden fra sløsede Leeds

3F Superliga - Hobro giver genvalg til alle FCK-dræbere
15:08
3F Superliga

Hobro giver genvalg til alle FCK-dræbere

Premier League - Lampard: Salah fik aldrig chancen i Chelsea
15:08
Premier League

Lampard: Salah fik aldrig chancen i Chelsea

3F Superliga - FCM giver genvalg til alle - Sparv stadig ude
15:00
3F Superliga

FCM giver genvalg til alle - Sparv stadig ude

La Liga - Santi Cazorla på pletten i Villarreal-sejr
14:55
La Liga

Santi Cazorla på pletten i Villarreal-sejr

3F Superliga - Silkeborg tager to 18-årige med til Lyngby-dyst
14:48
3F Superliga

Silkeborg tager to 18-årige med til Lyngby-dyst

2. Division - Brønshøj-keeper tager favoritrollen i Slagelse
14:35
2. Division

Brønshøj-keeper tager favoritrollen i Slagelse

Ligue 1 - Nice-back: Jeg afviste PSG denne sommer
14:31
Ligue 1

Nice-back: Jeg afviste PSG denne sommer

NordicBet Liga - Dal: Skal stå tidligt op for at slå Fremad A.
14:06
NordicBet Liga

Dal: Skal stå tidligt op for at slå Fremad A.

2. Division - Stærke Aarhus Fremad buldrede videre
13:47
2. Division

Stærke Aarhus Fremad buldrede videre

Premier League - Sheffield United-midt jagter hævn mod Everton
13:34
Premier League

Sheffield United-midt jagter hævn mod Everton

North American Soccer League - Dansk topscorer stråler for USL-mestrene
13:18
North American Soccer League

Dansk topscorer stråler for USL-mestrene

3F Superliga - Skadeshelvede i AaB: Profiler ude mod FCN
13:05
3F Superliga

Skadeshelvede i AaB: Profiler ude mod FCN

3F Superliga - N'Doye ikke klar til FCM - Pep Biel sorteret fra
12:57
3F Superliga

N'Doye ikke klar til FCM - Pep Biel sorteret fra

Premier League - Tottenham bænker Eriksen i danskerbrag
12:39
Premier League

Tottenham bænker Eriksen i danskerbrag

3F Superliga - BIF-midt: Landsholdspausen var god for os
12:31
3F Superliga

BIF-midt: Landsholdspausen var god for os

Serie D - Palermo har solgt 10.000 sæsonkort i Serie D
12:16
Serie D

Palermo har solgt 10.000 sæsonkort i Serie D

3F Superliga - Anderson: Jeg opgav aldrig FCM-drømmen
12:00
3F Superliga

Anderson: Jeg opgav aldrig FCM-drømmen

Premier League - Zaha revser holdkammerater: Kan ikke gøre alt
11:45
Premier League

Zaha revser holdkammerater: Kan ikke gøre alt

Premier League - Pep: LFC de bedste jeg nogensinde har mødt
11:25
Premier League

Pep: LFC de bedste jeg nogensinde har mødt

Europa League - Rumænsk bomber løber med EL-hæder
11:04
Europa League

Rumænsk bomber løber med EL-hæder

3F Superliga - Maxsø vil have ro på - og så vil han ud igen
11:00
3F Superliga

Maxsø vil have ro på - og så vil han ud igen

Premier League - Rodgers: Ville aldrig bytte Vardy for Kane
10:47
Premier League

Rodgers: Ville aldrig bytte Vardy for Kane