2/3 2021

Rygaard ked af Ståles kritik: Unødvendigt

FC Københavns formand, Bo Rygaard, forstår stadig ikke, hvorfor Ståle Solbakken havde behov for at skabe så meget støj, da han blev fyret i klubben.

FC Københavns formand, Bo Rygaard, forstår stadig ikke, hvorfor Ståle Solbakken havde behov for at skabe så meget støj, da han blev fyret i klubben.

Superligaen Mesterskabsspil

25. runde
I morgen 14:00

FCK

vs

FCN

Bo Rygaard takker af som formand for Parken Sport & Entertainment A/S, når der til april er generalforsamling.

FC København har i den forbindelse sat Rygaard stævne for at høre lidt til de seneste seks år, hvor han har været ansat som formand.

Rygaard bliver blandt andet spurgt ind til fyringen af Ståle Solbakken, og her ærgrer formanden sig over, at nordmandens udtalelser efterfølgende skabte så meget støj.

- Hvad Ståle valgte at gå ud med, må stå for hans egen regning, siger Bo Rygaard til Klubhuset.

- Det var egentlig ikke noget, som på det personlige plan rørte hverken mig eller bestyrelsen, for vi føler ikke, at vi ikke har grebet det professionelt, loyalt og fornuftigt an. 

- Men jeg var rigtig ked af, at det støjede så meget i vores omgivelser. Det var jeg ked af på vegne af alle vores stakeholders, vores fans og spillere. Hvorfor skulle vi igennem sådan en gang hvirvlen støv op?

- Det førte ikke til andet end folk, der blev kede af det. Der var ikke noget konstruktivt bag. Der var ingen vindere. Det har jeg aldrig nogensinde forstået.

- Ligegyldigt hvilken sammenhæng, det er, så prøver man at beskytte hinanden i sådan en sammenhæng. Det gør man netop for at undgå den slags ting her, fordi ingen parter får noget ud af det.

- Det har jeg været ked af, og jeg synes, at det var unødvendigt. Men det er ikke en beslutning, vi på nogen som helst måde har rystet på hånden over, eller som vi ville lave om. Det eneste, der ærgrer mig, er, at det kom ud af kontekst, siger Bo Rygaard.

Se hele interviewet med Bo Rygaard her.

Læs også

Kvist efter kaffekop-gate: Det var ærgerligt

PS&E-boss begræder Rygaards beslutning

Bo Rygaard stopper som formand i FCK

23 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0