10/6 2020

Rutineret midtbanemotor forlader Lyngby

Jesper Christjansen har i mange år været en profil i Lyngby, men forlader klubben efter denne sæson og håber på en god afslutning.

Jesper Christjansen har i mange år været en profil i Lyngby, men forlader klubben efter denne sæson og håber på en god afslutning.

Superligaen Grundspil

7. runde
søndag 15:00

FCK

vs

LYN

Midtbanespilleren Jesper Christjansen er en af de spillere, som for nyligt fik forlænget sin kontrakt med Lyngby med en måned, så han kan spille 3F Superliga-sæsonen færdig, men herefter er samarbejdet også slut.

Christjansen har i mange sæsoner været en stor profil på Lyngbys midtbane og spillede også 18 Superliga-kampe i efteråret, men har i foråret været et stykke fra holdet, og han forlader klubben efter sæsonen. 

- Jeg ved, jeg ikke fortsætter i Lyngby. Der er hverken klubben eller jeg nok interesseret i, som det er nu, siger Christjansen til bold.dk. 

- Havde jeg selv kunnet skrive historien, havde jeg fortsat spillet fast for Lyngby i nogle sæsoner endnu og haft nogle gode år i Superligaen, men nu er det, som det er, og så er det bare ikke her, jeg skal spille. 

- Jeg har været igennem meget med klubben og håber på en god afslutning. Det er ikke altid sådan, det går, men uanset hvad vil jeg huske tilbage på de mange gode oplevelser, jeg har haft her. Oprykningerne, den fedeste tid under David Nielsen og meget andet.

Vil slutte godt af

32-årige Christjansen har kæmpet med en skade i foråret og har ikke fået et eneste minut i Superligaen. 

Han er ikke så overrasket over udviklingen, men håber fortsat på, at han ikke har spillet sin sidste kamp for klubben. 

- Jeg har haft problemer med lysken i foråret, men jeg har også haft følelsen af, at selvom jeg ikke havde været skadet, var det ikke min vej, der var blevet kigget, men det er selvfølgelig hypotetisk. 

- Da Lyngby skrev med Rømer, Enghardt og Hebo, kunne jeg godt se, hvilken vej det gik. Tingene bliver gjort på en anden måde nu, end det gjorde tidligere. Det er helt fair, men betyder også bare, at klubben og jeg ikke passer så godt sammen, som vi har gjort tidligere.

- Nu prøver jeg bare at få det bedste ud af min sidste tid her. Jeg håber, at Lyngby klarer den, uanset om det bliver med eller uden min hjælp, og jeg vil slutte min tid i klubben godt af.

- Jeg er ikke bare pisseligeglad, men jeg vil gøre, hvad jeg kan for klubben og træner derfor så godt som muligt. Der kan jo også komme skader til sidst, hvor der bliver brug for mig, og så er jeg klar til at hjælpe. Det kunne være fedt at få nogle kampe at slutte af på, og det skal jeg i hvert fald nok være klar til. 

Er klar på mere

Jesper Christjansen står noteret for et hav af 1. divisions-kampe og 82 Superliga-kampe.

Han har ingen planer om at stoppe karrieren, når han forlader Lyngby om knap et par måneder.

- Jeg vil gerne fortsætte. Jeg vil allerhelst gerne blive i København, hvor jeg bor med min kone og mine børn, men min kone har en butik i byen. 

- Men samtidig er jeg nødt til at være åben for det hele. Jeg ved jo ikke engang med sikkerhed, om der kommer nogle muligheder, så jeg prøver bare at være åben for, hvad der end måtte komme, siger Christjansen til bold.dk.

Jesper Christjansen har spillet i Lyngby siden 2014 og har tidligere i karrieren spillet for LFA, Frem, Hvidovre og Brønshøj.

Læs også

Otte spillere forlænger en måned med Lyngby

Bænket Lyngby-midt: Ved hvor pilen peger hen

Kaptajn og topscorer: Syv Lyngby-folk udløber

Lyngby-profil: Den rigtige beslutning at blive

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0