1/9 2021

Rubin Kazan låner russisk angriber i Vejle

Russiske Rubin Kazan oplyser, at de har lånt angriberen German Onugkha i Vejle, som hentede spilleren til klubben denne sommer.

Russiske Rubin Kazan oplyser, at de har lånt angriberen German Onugkha i Vejle, som hentede spilleren til klubben denne sommer.

Superligaen Nedrykningsspil

32. runde
lørdag 15:00

VB

vs

OB

Vejle havde først sendt deres nykøbte russiske spiller, German Onugkha, på udlån i Samara for sæsonen, men nu har Rubin Kazan i den russiske liga i stedet overtaget lånet fra konkurrenterne i ligaen.

Derfor er Onugkha nu Rubin Kazan-spiller resten af sæsonen, ligesom den russiske klub har rettigheden til at købe ham permanent efterfølgende.

Den 25-årige angriber havde ellers en god halvsæson i Vejle i foråret, hvor det blev til fem mål i 17 kampe, og med salget af angrebsesset Wahid Faghir til Stuttgart kunne man måske se for sig, at spilleren i stedet skulle retur til Vejle for at fylde hullet, men sådan er det altså ikke blevet.

Russiske Onugkha har også altid spillet i Rusland for henholdsvis Penza, Volgar, Krasnodar og Tambov, og nu kommer han så også til at kunne skrive Rubin Kazan på CV'et.

Læs også

Vejle sender Onugkha på græs i Rusland

Vejle køber Onugkha: Skal lejes ud

Vejle-spids roser FCM: På niveau med Zenit

14 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0