1/3 2021

Roskilde KFUM opretter professionelt selskab

2. divisionsklubben Roskilde KFUM har mandag annonceret, at de efter næsten 100 år som amatørklub nu har oprettet et professionelt selskab.

2. divisionsklubben Roskilde KFUM har mandag annonceret, at de efter næsten 100 år som amatørklub nu har oprettet et professionelt selskab.

Mandag den 1. marts er en dag, der vil gå over i historien for 2. divisionsklubben Roskilde KFUM. De har nemlig etableret et professionelt selskab, så klubben ikke længere er en rendyrket amatørklub.

Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

- Vi er en hel fodboldklub, der tror på fællesskab og sammenhængskraft. Vores klub er bygget på et fundament af klare værdier og styrer efter en klar vision. Det går vi ikke på kompromis med. Det gjorde vi ikke i går, det gør vi ikke nu, og det gør vi ikke i morgen, udtaler klubbens formand, Allan Markussen.

Roskilde KFUM's nye selskab får navnet KFUM Pro, hvor målene blandt andet er, at klubben skal være en del af Top 40 klubberne i Danmark, samt at sponsorindtægterne skal øges med tre millioner i 2023.

- Vi har løbende arbejdet med vores strategi og indsatser. Det arbejde har synliggjort vores styrker og svagheder og er den direkte forløber for, at vi nu vælger at styrke organisationen markant.

Roskilde KFUM ligger på nuværende tidspunkt på en ottendeplads i 2. division gruppe to.

 

 

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0