16/5 2022

Ros til BIF-stopper: Nægtede at udskifte ham

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen har stor ros til Kevin Tshiembe, som har imponeret på det seneste for de danske mestre.

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen har stor ros til Kevin Tshiembe, som har imponeret på det seneste for de danske mestre.

Superligaen Mesterskabsspil

31. runde
FT

AaB

1 - 3

BIF

27'
0 1
Simon Hedlund
Mål
43'
0 1
Iver Fossum
Rødt kort
59'
0 2
Simon Hedlund
Mål
69'
0 3
Mathias Kvistgaarden
Mål
77'
1 3
Jakob Ahlmann
Mål
88'
1 3
Rasmus Thelander
Rødt kort

Kevin Tshiembe tog før denne sæson et stort spring op ad karrierestigen, da han skiftede fra Lyngby til de danske mestre fra Brøndby IF.

Her har stopperen været inde og ude af holdet, men på det seneste har han imponeret i den gule trøje med flere flotte præstationer, og derfor var han også med i Brøndbys 3-1-sejr over AaB søndag aften.

Her var Tshiembe faktisk så god, at cheftræner Niels Frederiksen nægtede at udskifte ham, da han havde problemer med lysken.

- Han spiller rigtig godt. Han spillede faktisk så godt, at da min fysiske sektor sagde til mig, at han havde problemer med lysken, så nægtede jeg at tage ham ud, siger cheftræneren med et grin og fortsætter.

- Han var en sikker skanse, som var stærk i duellerne og i hovedspillet. Vi vidste, at det ville være en udfordring for os heroppe på standarder, da AaB er dygtige, men han var ekstrem stærk.

- Han var også velovervejede med bolden. Jeg synes, at han har spillet nogle gode kampe for os på det seneste, og mod AaB var det bestemt ikke en undtagelse, det var en flot kamp af ham, lyder det fra Niels Frederiksen.

25-årige Kevin Tshiembe står i alt noteret for 18 superliga-kampe for Brøndby i denne sæson.

Parterne har papir på hinanden frem sommeren 2025.

Læs også

Kvistgaarden på pletten igen: Det er mit job

Niels Frederiksen: Forløsning var undervejs

Lettet Niels F. efter sejr: Har været undervejs

Ærgerlig Friis: Vi kæmper med de basale ting

BIF fik første sejr i 11 kampe over AaB's ni mand

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0