2/6 2020

Rodgers: Trist at folk taler Coutinho ned

Leicester-manager Brendan Rodgers medgiver, at klubben ikke har råd til Philippe Coutinho, men han er en verdensklasse-spiller, påpeger han.

Leicester-manager Brendan Rodgers medgiver, at klubben ikke har råd til Philippe Coutinho, men han er en verdensklasse-spiller, påpeger han.

Champions League gruppe G

2. runde
I morgen 20:00

JUV

vs

BAR

Philippe Coutinhos fremtid er uvis, efter Bayern München ikke udnyttede deres købsoption på ham, men hans agent forsøger at få ham til Premier League.

Coutinhos tidligere manager i Liverpool, Brendan Rodgers, erkender, at Leicester ikke har råd til ham, men brasilianeren bliver god i Premier League, siger manageren.

- Jeg har set en masse spekulationer omkring unge Phil. Han er en fantastisk spiller, et enestående talent, men han er én af dem, der er langt væk fra vores lønbudget, siger Rodgers til Leicester Mercury.

- Det er trist at se, at folk taler ham ned i øjeblikket. Denne gut har kvalitet, og hvis han kommer til denne liga, vil han bevise det. Han er verdensklasse.

27-årige Coutinho spillede i Liverpool fra 2013 til 2018, hvorefter han skiftede til Barcelona - et skifte der ikke er gået helt som håbet for brasilianeren.

Læs også

Agent: Coutinho vil tilbage til Premier League

Rummenigge: Coutinho-købsoption er udløbet

Bayern-profil: Køb fænomenale Coutinho

Coutinho-agent bekræfter Spurs-forbindelse

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0