2/8 2020

Riddersholm: Dal Hende er en ønskespiller

Glen Riddersholm kalder Marc Dal Hende en ønskespiller og håber, at han kan hente ham til SønderjyskE. 

Glen Riddersholm kalder Marc Dal Hende en ønskespiller og håber, at han kan hente ham til SønderjyskE. 

Champions League gruppe D

2. runde
I dag 20:00

LIV

vs

FCM

Marc Dal Hende spillede halvanden sæson hos SønderjyskE fra 2015 til 2017, inden han skiftede til de danske mestre, FC Midtjylland. 

Nu kan venstrebacken være på vej til at tage turen tilbage til Haderslev. I hvert fald er sønderjydernes cheftræner, Glen Riddersholm, meget interesseret i at hente ham til klubben.

- En ønskespiller, hvis du spørger mig. Han kender kulturen, og han har den rigtige karakter, siger Glen Riddersholm til Jydske Vestkysten

SønderjyskE præsenterede søndag en målmand og en angriber, og derfor er næste mål på transfermarkedet en venstreback, hvor Marc Dal Hende altså umiddelbart står øverst på listen. 

- Vi forsøgte rigtig meget på den position i sidste sæson, så derfor står navnet Marc Dal Hende naturligvis og blinker. Hos os kunne han få gang i karrieren igen og måske senere få opfyldt drømmen om at prøve sig af i udlandet.

- Jeg holder fast i, at han vil være en ønskespiller, og jeg kender ham jo rigtig godt, men der er intet konkret på det. Det vil jeg gerne understrege.

 

Læs også

Ny SønderjyskE-spids: Spændende med EL

SønderjyskE skriver med ung amerikaner

Ny keeper vil vinde titler med SønderjyskE

SønderjyskE henter australsk målmand

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0