17/1 2022

Reims-chef: Rygter om Cajuste-pris er falske

Den administrerende direktør i Reims, Mathieu Lacour, afviser, at den franske klub skulle have betalt 75 millioner kroner for Jens-Lys Cajuste.

Den administrerende direktør i Reims, Mathieu Lacour, afviser, at den franske klub skulle have betalt 75 millioner kroner for Jens-Lys Cajuste.

Sydbank Pokalen

finale
torsdag 13:00

OB

vs

FCM

Ifølge B.T. og det svenske medie Aftonbladet har det kostet i omegnen af 75 millioner kroner for Reims at købe Jens-Lys Cajuste i FC Midtjylland.

Den pris er dog helt hen i vejret, hvis du spørger den administrerende direktør i Reims, Mathieu Lacour. I et interview med det franske medie SO FOOT afviser han, at klubben har betalt et beløb i den størrelsesorden.

- Det er meget overraskende, det vi har kunnet læse i aviserne. Det er fuldstændig forkert. Vi er på niveau med Rajkovic-handlen, siger han.

Handlen, som Lacour henviser til, fandt sted tilbage i 2019. Her købte Reims den serbiske målmand Pedrag Rajkovic for omkring 37,5 millioner kroner. 

Mathieu Lacour fortæller videre, at der naturligvis er en række klausuler og bonusser i Cajuste-handlen, men at han stadigvæk ikke kan se, hvordan det skal løbe op i de 75 millioner kroner, der er blevet skrevet om i medierne. 

Jens Lys-Cajuste har skrevet kontrakt med Reims frem til 2026.

Læs også

Efter Cajuste og Stage: Tyskere jagter Oliver A.

Stolthed i FCM: Cajuste er alle pengene værd

Efter Cajuste-aftale: Skifter til Standard Liege

Jubler over Cajuste: Blandt de største talenter

Avis: FCM sælger Cajuste for 75 millioner

78 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0