22/6 2021

Real-stopper begræder Ramos-exit: En skam

Eder Militao kalder det en skam, at Sergio Ramos ikke bliver i Real Madrid. Jeg har ikke ord, der kan beskrive, hvor vigtig han var, siger brasilianeren.

Eder Militao kalder det en skam, at Sergio Ramos ikke bliver i Real Madrid. Jeg har ikke ord, der kan beskrive, hvor vigtig han var, siger brasilianeren.

La Liga

1. runde
lør 14. aug 20:00

ALA

vs

REA

Kaptajnen takker denne sommer af i Real Madrid.

35-årige Sergio Ramos forlænger nemlig ikke sin aftale, fordi klubben ifølge Ramos pludselig trak sit tilbud tilbage, hvilket du kan læse nærmere om ved at trykke her.

Det faktum, at Ramos ikke længere skal optræde for den spanske storklub, ærgrer 23-årige Eder Militao, som siden 2019 har spillet en del kampe ved siden af Ramos i det centrale forsvar.

- Det er en skam, at Ramos forlader Real Madrid. Jeg siger det, fordi han var fantastisk for vores omklædningsrum. Vi kender alle den historie, han skrev, og hvad han opnåede i løbet af sine år i Real Madrid. Jeg har ikke ord, der kan beskrive, hvor vigtig han var.

- Alt hvad jeg har lært fra ham i disse to år... Han er bare en vidunderlig person med en vindermentalitet. Han er uden tvivl en klublegende og også en legende for alle, der kan lide fodbold. 

- Jeg ønsker ham held og lykke og glæde, hvor end han tager hen, siger Eder Militao ifølge goal.com.

Det ligger endnu ikke fast, hvor Sergio Ramos fortsætter karrieren, men på rygteplan er både PSG, Manchester United, Manchester City og senest Roma blevet nævnt.

Læs også

Medie: Ramos overvejer Mourinho og co.

Ramos: Mere på gensyn end et farvel

Ancelotti til Ramos: Vi har opnået så meget

Ramos: Skal ikke til Sevilla eller Barcelona

Berørt Ramos: Real trak deres tilbud tilbage

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0