27/10 2021

Real Madrid skuffede hjemme mod Osasuna

Real Madrid spillede onsdag aften 0-0 mod Osasuna i La Liga, hvilket dog stadig rækker til en førsteplads i en tæt top i den spanske liga.

Real Madrid spillede onsdag aften 0-0 mod Osasuna i La Liga, hvilket dog stadig rækker til en førsteplads i en tæt top i den spanske liga.

La Liga

11. runde
FT

REA

0 - 0

OSA

Real Madrid kunne onsdag aften sende sig selv alene på toppen af en tæt La Liga, da hovedstadsklubben tog imod velspillende Osasuna.

Med et uafgjort resultat til Sevilla tidligere onsdag aften og en kamp i hånden på Real Sociedad, ville en sejr sende Real Madrid alene på førstepladsen.

Det var dog ikke hvilket som helst hold, der kom på besøg.

Osasuna lå inden kampen på en syvendeplads, og de havde fået ti point i de seneste fire La Liga-kampe.

Det var som forventet Real Madrid, der sad på spillet i første halvleg.

Unge Eduardo Camavinga kom efter 22 minutter frem til en fin afslutning, da han sparkede tæt forbi den ene opstander på kanten af feltet.

Kort efter havde Dani Carvajal en god chance, men højrebacken bragede sin afslutning over mål, selvom det var fra en god position i feltet.

Casemiro forsøgte sig også inden pausen, men det var dog Camavinga, der kom tættest på en scoring. Den franske midtbanespiller kom godt til vejrs efter et hjørnespark fra Marco Asensio, men hovedstødet gik lige over mål, og derfor stod den stadig 0-0 ved pausen.

Forløsningen udeblev

Efter pausen fik hjemmeholdet sig et chok, da Osasunas Jon Moncayola klaskede bolden på venstre opstander inde feltet efter en flot kontra, men Real slap med skrækken.

Karim Benzema har haft en god sæson, som kunne være blevet endnu bedre efter 62 minutter, da han modtog bolden inde i feltet, men franskmandens afslutning gik over mål.

Fem minutter senere forsøgte kaptajn-Benzema sig igen, denne gang med en flugter, men endnu engang uden for målrammen.

Et kvarter før tid bed udeholdet fra sig, da David Garcia fik hovedet på et godt slået frispark, men endnu engang gik en afslutning forbi mål.

I det sidste kvarter pressede Real Madrid på for den forløsende scoring, men det blev først rigtig farligt i det 88. minut.

Her spillede Vinicius Junior flot Marcelo fri i dybden, men den rutinerede venstrebacks afslutning gik på tværs af målet.

Dermed endte det målløst på Bernabeu, og Real Madrid missede chancen for at tage tre gode point i toppen, i en runde hvor flere konkurrenter satte point til.

Real Madrid ligger dog på førstepladsen med det ene point. 

Hvis Atletico Madrid vinder deres kamp torsdag, så ligger fem hold på 21 point i toppen af La Liga.

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0