6/5 2022

Rangnick svarer igen på Lingards frustration

Ralf Rangnick mener ikke, at han har behandlet Jesse Lingard uretfærdigt. Som manager kan man ikke gøre alle tilfredse, siger tyskeren. 

Ralf Rangnick mener ikke, at han har behandlet Jesse Lingard uretfærdigt. Som manager kan man ikke gøre alle tilfredse, siger tyskeren. 

Premier League

17. runde
tir 27. dec 20:00

MUN

vs

NOT

Jesse Lingard var angiveligt sur over, at han ikke kom på banen i Manchester Uniteds sidste hjemmekamp i sæsonen. 

Englænderen har kontraktudløb med Manchester United til sommer, og derfor var mandagens kamp med stor sandsynlighed hans sidste på Old Trafford. 

I kampen mod Brentford valgte Ralf Rangnick i stedet at sætte Fred, Phil Jones og Edinson Cavani på banen, og dermed fik Lingard ikke sin afsluttende hyldest på hjemmebanen.

På pressemødet forud for Uniteds opgør mod Brighton blev den tyske manager spurgt ind til situationen omkring Lingards manglende indskiftning.

- Først og fremmest vil jeg sige, at han har spillet langt mere end han plejede i løbet af min tid som træner i Manchester United. 

- For det andet bad han mig på kampdagen mod Chelsea om at blive fritaget fra kamp og træning af familiemæssige årsager. Det var grunden. 

- Jeg havde tre udskiftninger, så jeg skulle vælge mellem Edinson Cavani, Jesse Lingard eller unge Alejandri Garnacho, som jeg meget gerne ville give chancen for at spille. 

- Jeg tog en beslutning om at bringe Cavani i spil. Hvis jeg ikke havde valgt ham, var jeg nok også blevet spurgt om, hvorvidt det var mangel på respekt ikke at give ham minutter. 

- Man er nødt til at træffe beslutninger, og det er umuligt at gøre alle tilfredse, afsluttede Ralf Rangnick ifølge BBC. 

Kampen mellem Brighton og Manchester United spilles lørdag klokken 18.30. 

Læs også

Avis: Forsvarsduo har annonceret United-exit

Elanga glæder sig til Ten Hag: Virkelig spændt

Medie: Rasende Lingard forlader United

United tog en sikker 3-0-sejr mod Brentford

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0