5/12 2021

Randers manglede skarpheden: Et mirakel

Vito Hammershøy-Mistrati kalder det et mirakel, at Randers ikke formåede at få scoret i Sydbank Pokal-opgøret mod OB, som de endte med at tabe 0-2.

Vito Hammershøy-Mistrati kalder det et mirakel, at Randers ikke formåede at få scoret i Sydbank Pokal-opgøret mod OB, som de endte med at tabe 0-2.

Sydbank Pokalen

kvartfinale
FT

RAN

0 - 2

OB

8'
0 1
Bashkim Kadrii
Mål
40'
0 2
Mads Frøkjær-Jensen
Mål
52'
0 2
Tosin Kehinde
Brændt straffe

Drømmen om en ny pokaltitel led et stort knæk hos de forsvarende Sydbank Pokal-vindere fra Randers FC, da de i det første af to opgør tabte med 0-2 til OB.

Her kom Randers hjemme i Kronjylland allerede bagud efter ni minutter af opgøret, da Bashkim Kadrii for første i tre måneder fik sparket bolden ind i netmaskerne til 1-0.

Randers havde dog alle muligheder for at skabe nyt liv i kampen, da de ved stillingen 0-2 fik tilkendt et straffespark, som Tosin Kehinde dog brændte.

Det ser derfor svært ud for Randers, hvis de skal gå videre fra kvartfinalen, men mulighederne er der dog fortsat, udtaler Vito Hammershøy-Mistrati til DR2.

- Ja, det er vel fortjent nok, at de vinder. Jeg vil dog også sige, at det er et mirakel, at vi ikke selv får scoret. 1-2 ville have været bedre end 0-2, så nu bliver det rigtig svært.

- Vi har stadig fine muligheder, men det siger sig selv, at det bliver noget sværere nu, end hvis vi var kommet tilbage efter den elendige start, som vi fik. Den her kamp skal i glemmebogen.

Randers har dog inden søndagens returopgør endnu en kamp, da de skal forsøge at gå videre fra Conference League, når de møder AZ Alkmaar på torsdag.

Læs også

Første Kadrii-mål i tre måneder: God følelse

Kadrii og OB nedlagde Randers i pokalen

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0