1/3 2021

Randers-chef om skader: De er ude i 14 dage

Søndag tabte Randers FC med 1-2 til OB. Udover pointtabet mistede de også flere spillere, som blev skadet, og her forventes det, at flere af dem er ude i 14 dage ifølge Thomas Thomasberg.

Søndag tabte Randers FC med 1-2 til OB. Udover pointtabet mistede de også flere spillere, som blev skadet, og her forventes det, at flere af dem er ude i 14 dage ifølge Thomas Thomasberg.

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
I morgen 14:00

RAN

vs

AGF

Det var ikke en god dag på kontoret for Thomas Thomasberg og Randers, da de søndag løb ind i et nederlag til OB i 3F Superligaen.

I opgøret udgik hele tre spillere med skader, og cheftræneren forventer ikke, at hverken Alhaji Kamara eller Jesper Lauridsen er til rådighed i de kommende 14 dage.

Det udtalte Thomasberg efter nederlaget.

- Med de forstrækninger de får, og når de ikke kan spille videre, så er min erfaring bare, at de er ude i minimum de næste 14 dage, så de er ikke til rådighed i de kommende kampe. Det tager det normalt som minimum, fortalte Thomas Thomasberg efter kampen og fortsætter.

- Dem (skader, red.) har vi jo været skånet for i lang tid. Vi synes, at vi har været dygtige og ikke bare heldige. At det så lige kommer i sådan en kamp, hvor banen selvfølgelig er lidt blød, det er lidt mærkeligt. 

- Og Kamaras virker også som om, at den kommer ud af det blå, hvor Lauridsen trods alt har været i gang i 80 minutter, da han får sin. 

Den tredje spiller, som blev nødt til at udgå af opgøret, var Erik Marxen. Her håber Thomasberg, at uheldet ikke får store konsekvenser for Marxen.

- Og Eriks, det er mere bare et uheld. Det jeg hørte derinde var, at han var ok, men når man trods alt bliver kørt væk herfra, så ved man jo godt, at det nok ikke er det sjoveste.

Næste opgør for Randers bliver på torsdag, når de skal på besøg hos Brøndby IF.

Læs også

OB overkom brøler og nedlagde Randers

Mareridt i Randers: Nøglespillere skadede

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0