2/2 2021

Randers afviser: Vi jagtede ikke OB-angriber

Randers FC afviser, at klubben har været interesseret i at hente OB-angriber Sander Svendsen.

Randers FC afviser, at klubben har været interesseret i at hente OB-angriber Sander Svendsen.

På transfervinduets sidste dag, mandag, blev 3F Superliga-klubben Randers FC sat i forbindelse med OB-angriberen Sander Svendsen, som for nylig vendte hjem fra et lejeophold i norske Brann.

Ved transfervinduets lukning var der dog ikke sket noget i den sag, og sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, Søren Pedersen, afviser helt og holdent, at OB-angriberen har været et emne i Randers FC.

Man kunne læse, I var interesseret i Sander Svendsen fra OB. Kan du fortælle, om det var noget af det, I arbejdede på i går?

- Nej, der kan jeg fortælle, at det er langt fra at være sandt. Vi har ikke haft kontakt med hverken ham, hans agent eller klubben på noget tidspunkt, så det har slet ikke noget på sig, siger Søren Pedersen til bold.dk.

Så han har slet ikke været nævnt i Randers FC på noget tidspunkt?

- Nej, ikke på noget tidspunkt, siger han og afviser, at han også kunne have været en mulig erstatning for Randers FC-topscoreren Alhaji Kamara, der har haft interesse fra blandt andet AaB i dette transfervindue.

- Der var ikke mere at se til i forhold til Kamara i går. Der har ikke været noget på ham her til sidst.

Den eneste nyhed, som Randers FC kunne berette om på vinduets sidste dag var, at midtbanespilleren Issah Salou blev lejet ud til Jammerbugt FC i 2. division, og det betyder, at Randers FC har levet op til vinduets intention, fortæller Søren Pedersen.

- Det er jo et udtryk for, at intentionen var at holde fast i det, vi havde, for det er vi vældigt tilfredse med. Der kom så et bud på Andre Rømer, som vi synes var interessant, og der har vi fundet en erstatning. Og det var det, der skete, og det er vi fint tilfredse med.

Randers FC solgte for nylig Andre Rømer til svenske Elfsborg, mens Lasse Berg Johnsen er hentet ind som erstatning.

Han fortæller desuden, at Randers FC nu skal i gang med at arbejde på nogle af de forlængelser, man gerne vil i en trup, hvor målmand Patrik Carlgren, forsvarer Simon Piesinger, angriber Marvin Egho og kantspiller Nikola Mileusnic alle har udløb til sommer.

Læs også

RFC om fri Babayan: Kunne være interessant

Jammerbugt henter ung midt i Randers

Randers har udtaget Kamara til SL-premiere

Medie: Randers betaler 720.000 for nordmand

Randers finder Rømer-afløser i Norge

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0