25/11 2022

Pulisic: Vi kunne have vundet kampen

Det er et godt resultat for USA, at få point mod England, men amerikanerne kunne sagtens have vundet kampen, mener Christian Pulisic.

Det er et godt resultat for USA, at få point mod England, men amerikanerne kunne sagtens have vundet kampen, mener Christian Pulisic.

VM Gruppe B

2. runde
FT

ENG

0 - 0

USA

USA står med skæbnen i egne hænder i forhold til avancement fra VM's gruppe B. På tirsdag møder de Iran, og med en sejr over dem er pladsen i slutspillet en realitet. 

Selvom det kun blev til 0-0 mod England fredag aften, var der mange positive ting at tage med fra kampen for USA.

Holdets største profil, Christian Pulisic, mener sågar at amerikanerne var det bedste hold i størstedelen af aftenens kamp, og at de lige så vel kunne have vundet kampen.

- Jeg synes klart der var en masser positiver. Vi havde perioder, også i første halvleg, hvor vi var meget dominerende, og skabte chancer. 

- Desværre kunne vi ikke gøre det færdigt, men vi håndterede kampen godt. At få et point mod England er et godt resultat, men vil følte også at vi kunne have vundet kampen, fortalte den 24-årige Chelsea-spiller til FOX Sports efter kampen.

USA har kun scoret et enkelt mål i gruppespillet, men Pulisic er sikker på at der nok skal komme flere, hvis bare holdet fortsætter med at spille som de gør.

- Der mangler ikke meget. Vi skal bare blive lidt mere kliniske, og ellers bare blive ved med at være aggressive og skabe flere og flere chancer. Det er sådan man scorer mål.

- Det hele handler om at vinde kampen mod Iran. Vi skal komme aggressivt ud, og vinde kampen så vi går videre til næste runde. Jeg er sikker på at vi kan gøre det.  

USA har stadig muligheden for at vinde Gruppe B med en sejr over Iran, men det vil dog kræve at England samtidig snubler og taber til Wales.

Læs også

Southgate tilfreds med præstationen på to tredjedele af banen

Maguire sikker på avancement: Står stærkt i puljen

Skuffet Kane: Ikke det vi kom for

VM's femte nullert: England - USA blev en fuser

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0