30/11 2022

Pulisic på hospitalet efter sammenstød: Jeg beder for ham

Christian Pulisic måtte udgå af USA's kamp mod Iran med en skade, hvor han blev sendt på hospitalet for videre undersøgelse. Anfører Tyler Adams håber derfor ikke, at det er for alvorligt, da Pulisic er vigtig for dem.

Christian Pulisic måtte udgå af USA's kamp mod Iran med en skade, hvor han blev sendt på hospitalet for videre undersøgelse. Anfører Tyler Adams håber derfor ikke, at det er for alvorligt, da Pulisic er vigtig for dem.

VM Gruppe B

3. runde
FT

IRA

0 - 1

USA

38'
0 1
Christian Pulisic
Mål

Tirsdag formåede USA at klare skærene, da de i et intenst opgør mod Iran sikrede sig en 1-0-sejr og dermed andenpladsen i puljer, som giver adgang til VM's ottendedelsfinale.

Det holdt dog hårdt for amerikanerne, som havde kniven for struben inden opgøret, da en sejr var et krav, men de amerikanske spillere lykkedes med deres mission takket være en scoring af Christian Pulisic.

Anfører Tyler Adams spillede derimod hele kampen, og han var imponeret af Pulisic, som endte med at blive matchvinder.

- Han har en fantastisk timing med den måde, som han kom til bagerste stolpe på. At han kunne komme frem til den boldeviser, at han vil gøre alt for det hold, så vi kan vinde. Han er virkelig en vigtig spiller for os.

- Jeg beder for, at alt er okay med ham. Men han holder ud, fordi han vil gøre alt for, at han kan komme til at spille i den næste kamp. Så det regner vi med, lyder det fra Tyler Adams til bold.dk og resten af den fremmødte presse efter 1-0-sejren.

Efter kampen har det amerikanske fodboldforbund meldt ud, at Pulisic er blevet diagnosticeret med en såkalt bækkenkontusion, og at han er tvivlsom til lørdagens ottendedelsfinale, da de vil vurdere hans status dag til dag.

Christian Pulisic har selv været ude og skrive på sine sociale medier, at han nok skal blive klar.

En for alle, og alle for en
Der var dog også glæde at spore hos den amerikanske anfører, da de for første gang siden 2014 har kvalificeret sig til ottendelsfinalen.

Det er dermed også Adams første knockout-fase ved en VM-slutrunde, og det er han meget stolt over.

- Jeg har selvfølgelig altid drømt om at spille ved et VM, men jeg vidste aldrig, hvornår tiden ville komme. Det er så sket nu, så jeg er meget stolt over at repræsentere USA og det her hold, som har nogle gode gutter.

- Vi møder op hver eneste dag og forsøger at blive bedre. Kampen mod Iran var en af de kampe, hvor det var lige meget, om du kiggede til højre eller venstre, fordi der var altid en, som ville kæmpe for dig.

USA skal i aktion på lørdag i ottendedelsfinalen, hvor det er Holland, som står i vejen for amerikansk VM-succes.

Læs også

Efter sammenstød: Pulisic kørt til scanning for maveskade

USA er videre! - Pulisic satte en stopper for den iranske VM-drøm

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0