13/8 2020

PSG-boss: Den mentale CL-udfordring er væk

PSG-træner Thomas Tuchel roser sit hold for sejren over Atalanta og forklarer, at holdets Champions League-kompleks er fortid.

PSG-træner Thomas Tuchel roser sit hold for sejren over Atalanta og forklarer, at holdets Champions League-kompleks er fortid.

Champions League Slutspil

kvartfinale
FT

ATA

1 - 2

PSG

27'
1 0
Mario Pasalic
Mål
90'
1 1
Marquinhos
Mål
90'
1 2
Eric Maxim Choupo-Moting
Mål

PSG spillede sig onsdag videre til semifinalen i Champions League, da holdet slog Atalanta med 2-1 efter to sene scoringer.

Cheftræner Thomas Tuchel føler, at PSG langt om længe er helt ovre de udfordringer, klubben tidligere har haft med at nå langt i Champions League.

- Folk udefra forstår ikke, hvor svært det er at nå disse målsætninger, bare fordi det ser nemt ud med et godt hold og en bred trup. Men det kræver en stor indsats, og dette er et stort skridt for os alle, siger Tuchel ifølge uefa.com.

- Jeg føler, vi fik lukket snakket om den mentale udfordring i Champions League i vores returkamp mod Dortmund.

- Folk talte om, at vi ikke kunne komme i kvartfinalen, og så spillede vi en skidt første kamp mod dem og havde modgang før returopgøret, men alligevel formåede vi at vende det uden tilskuere.

- For mig at se var denne sejr fortjent. Når man scorer så sent, handler det dog også om held, men jeg skal være den første til at indrømme, at man har brug for held.

I semifinalen møder PSG vinderen af kampen mellem RB Leipzig og Atletico Madrid.

Læs også

Matcvinder Moting: Det var en gal kamp

Neymar: Umuligt at tro at vi ville ryge ud

Målscorer Mario Pasalic: Det er en skam

PSG overvandt tapre Atalanta i overtiden

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0