2/3 2021

PS&E-boss begræder Rygaards beslutning

Næstformand i Parken Sport og Entertainment Henrik Møgelmose begræder afskeden med Bo Rygaard, som har været fundamental for selskabet de seneste år.

Næstformand i Parken Sport og Entertainment Henrik Møgelmose begræder afskeden med Bo Rygaard, som har været fundamental for selskabet de seneste år.

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
mandag 17:00

FCN

vs

FCK

Parken Sport og Entertainment meddeler tirsdag morgen, at bestyrelsesformand Bo Rygaard har besluttet sig for ikke at genopstille til posten.

Dermed skal selskabet bag FC København have ny formand, og Rygaards beslutning ærgrer næstformand Henrik Møgelmose.

- Vi er kede af, at Bo Rygaard har besluttet ikke at genopstille på den kommende ordinære generalforsamling. Vi havde gerne set, at han fortsatte, men vi accepterer naturligvis hans beslutning, siger Møgelmose i en fondsbørsmeddelelse.

- Bo har været en særdeles aktiv og engageret bestyrelsesformand, der har stået i spidsen for en udvikling af selskabet, som har skabt vedvarende værdi. 

- Det gælder blandt andet købet af kontortårn D i PARKEN, således at vi i dag ejer samtlige fire kontortårne, salget af Fitness DK til SATS og etableringen af det tredje Lalandia i Søndervig, hvor samtlige 440 sommerhuse er solgt, og centret står klar til åbning i 2022. 

- Ligeledes har vi i perioden forlænget aftalerne med vores hovedsponsor Carlsberg og DBU til glæde for alle fans og tilskuere i PARKEN. 

- Sidst, men absolut ikke mindst, blev F.C. Købehavn i perioden danske mestre tre gange og kom i europæisk gruppespil fire gange. Samlet set har Bo været med til at lægge gode spor og sat retning for PSEs fremtid, som vi arbejder videre på.

- 2020, som ellers tegnede positivt, og begyndelsen af 2021 har naturligvis været negativt præget af COVID-19 pandemien og de omfattende nedlukninger af vores aktiviteter i PARKEN samt den kommercielle del af F.C. København og Lalandia. 

- I denne periode har Bo været instrumental i at skabe det fundament, der har fået os gennem denne krise, så vi kan se optimistisk på det kommende år. 

- Vi er heldigvis klar til at byde tilskuere og gæster velkommen tilbage, når sundhedsmyndighederne igen tillader det, ligesom det er positivt at se, at den nye sportslige ledelse i F.C. København er på plads og er inde i en positiv udvikling, siger Møgelmose.

Bo Rygaard nåede seks år som formand i PS&E.

Læs også

Bo Rygaard stopper som formand i FCK

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0