1/8 2022

Prip om kåring som Sæsonens AaB'er: Glad og beæret

Louka Prip blev kåret som Sæsonens AaB'er af fanklubben AaB Support Club, og den titel er offensivspilleren glad for og beæret over.

Louka Prip blev kåret som Sæsonens AaB'er af fanklubben AaB Support Club, og den titel er offensivspilleren glad for og beæret over.

Superligaen Grundspil

18. runde
fre 17. feb 18:00

AaB

vs

AGF

AaB Support Club pegede i 2021/22-sæsonen på topscorer Louka Prip som Årets AaB'er, og i forbindelse med kampen mod Horsens søndag, fik fløjspilleren sin pris.

Siden ankomsten på Aalborg Portland Park sidste sommer, har den 25-årige fløjspiller gjort sig positivt bemærket i det nordjyske, hvor han i sin første sæson i klubben spillede 36 kampe og lavede 16 mål.

- Jeg vil gerne sige tusind tak til AaB Support Club for at have peget på mig. Det er jeg meget glad for og beæret over. Det er en flot liste med superdygtige spillere, så det er en stor ære at blive valgt som Sæsonens AaB’er, siger Louka Prip.

Sidste sæson vandt Jacob Rinne prisen, som tidligere er blevet vundet af spillere som Rasmus Würtz, Nicklas Helenius og Joakim Mæhle.

Læs også

Top 10: Her er Superligaens mest skarpe og uskarpe

AaB-topscorer har været skadet: På vej tilbage

AaB-boss: Har sagt nej til bud på Louka Prip

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0