26/3 2022

Polen i skadeshelvede inden Sverige-kamp

Sverige og Polen mødes i en direkte duel om en plads til VM, men Polen er nu løbet ind i flere skader på vigtige positioner. 

Sverige og Polen mødes i en direkte duel om en plads til VM, men Polen er nu løbet ind i flere skader på vigtige positioner. 

EM Kvalifikation Gruppe E

2. runde
I dag 18:45

POL

vs

ALB

Polen er løbet ind i skadesproblemer inden deres vigtige VM-playoff mod Sverige. 

Marseille-angriberen Arkadiusz Milik måtte lade sig udskifte i torsdagens træningskamp mod Skotland med hvad der lignede en lårskade. 

Det er nu blevet bekræftet, at den 28-årige angriber ikke bliver klar til kampen mod Sverige på tirsdag, det skriver det polske fodboldforbund ifølge fotbollskanalen på deres hjemmeside. 

Også midtbanespilleren Bartosz Salamon, der til dagligt spiller i Lech Poznan, er ude af kampen mod Sverige, da han har forladt den polske landsholdslejr, for at blive undersøgt for en skade i låret. 

Angriberen Krzysztof Piatek blev også skadet i kampen mod Skotland. Piatek fik en flænge i sit ben, så han er i kamp mod tiden for at nå at blive klar til tirsdagens kamp mod Sverige. 

Robert Lewandowski har også døjet med en småskade i knæet, så det er endnu ikke helt sikker, om han bliver klar til kampen mod Sverige. 

Kampen mellem Sverige og Polen spilles på tirsdag klokken 20.45. 

Læs også

Sverige mister Olsson inden skæbnekamp

Andersson: Ekstra spilletid kan blive en fordel

Lewandowski: Zlatan flytter aldersgrænsen

Sverige kritiserer FIFA: Polen har en fordel nu

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0