29/9 2022

Pickford er tilbage - Calvert Lewin i spil til Saints-kamp

Frank Lampard bekræfter, at Jordan Pickford er klar igen efter sin skade, mens Dominic Calvert-Lewin er tæt på et comeback. 

Frank Lampard bekræfter, at Jordan Pickford er klar igen efter sin skade, mens Dominic Calvert-Lewin er tæt på et comeback. 

Premier League

17. runde
man 26. dec 15:00

EVE

vs

WOL

Jordan Pickford blev ramt af en skade kort før landsholdspausen, mens Dominic Calvert-Lewin har været ude i hele 2022/23-sæsonen indtil videre. 

Men nu er der gode nyheder fra Everton-lejren. Jordan Pickford er nemlig blevet sin skade kvit, mens Frank Lampard fortæller, at Calvert-Lewin er i spil til weekendens kamp mod Southampton. 

- Vi overvejer, om han (Dominic Calvert-Lewin) skal involveres i weekenden. Med Dominic arbejder vi på, at han kommer tilbage i så god form som muligt, så han kan styrke os. 

- Jeg tror, at enhver spiller, der har tilbagevendende skader, som han har haft, har svært ved at håndtere det, fordi spillere vil spille, og de bliver frustreret, når de ikke gør det. 

- Man kan ikke bede om andet, end at de gør alle de rigtige ting i forhold til at komme tilbage i så god form som muligt, fortæller Everton-cheftræneren på et pressemøde. 

Kampen mod Southampton spilles lørdag klokken 16. Everton må til opgøret undvære Ben Godfrey, Yerry Mina, Mason Holgate og Andros Townsend. 

Læs også

Everton må undvære Patterson i fire til fem uger

Fabian Delph stopper karrieren som 32-årig

Everton sender brasilianske Allan til Saudi-Arabien

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0