2/9 2021

Peter Sørensens Vejle dukkede Kiel i testkamp

Vejle-træner Peter Sørensen så sit Vejle-mandskab an i en testkamp mod tyske Holstein Kiel fra 2. Bundesligaen. Kampen endte med en flot 2-1-sejr til Vejle.

Vejle-træner Peter Sørensen så sit Vejle-mandskab an i en testkamp mod tyske Holstein Kiel fra 2. Bundesligaen. Kampen endte med en flot 2-1-sejr til Vejle.

Træningskamp

1. runde
FT

KIE

1 - 2

VB

70'
0 1
Kevin Custovic
Mål
74'
1 1
Marcel Benger
Mål
85'
1 2
Mål

Torsdag var der en mulighed for Vejles nye cheftræner, Peter Sørensen, til at se sit nye hold på banen for bare anden gang i en træningskamp på udebane mod tyske Holstein Kiel.

Den tyske 2. Bundesliga-klub, der var en oprykningskamp mod FC Köln fra at rykke i Bundesligaen sidste år, havde nyerhvervelsen Lewis Holtby med fra start.

Kampen startede med flere fine angreb hver vej til begge hold, men uden at der var nogen af dem, som lykkedes med at finde åbningsmålet.

Derfor skulle vi forbi pausen og lidt ind i anden halvleg, før der var forløsning på måltavlen.

Midt i anden halvleg lykkedes det nemlig Vejle at komme på 1-0 ved Kevin Custovic.

Efter et godt opspil i højre side, fandt Vejles anfører til kampen, Allan Souza, svenske Custovic i dybden, som hårdt presset formåede at tackle bolden i mål.

Føringen var der dog ikke længe for blot et par minutter senere udlignede Holstein Kiel ved Marcel Benger.

Et frispark på siden af feltet fandt Benger i forreste område, hvor han dirigerede bolden i mål med hovedet til 1-1.

Vejle lod sig ikke slå ud af udligningen og spillede bare videre efterfølgende, hvilket resulterede i en ny føring en håndfuld minutter før slutfløjt, da Christian Gammelgaard gjorde det til 2-1 for Vejle.

Netop indskiftede Adama Fofana spillede en bold mod Kevin Yamga, men bolden strøg forbi ham og hans oppasser og endte i stedet ved Gammelgaard, der havde frit løb mod mål i feltet, og han sendte bolden fladt ind forbi Kiel-målmanden.

Det gjorde, at Kiel nu havde travlt, hvis de skulle finde en udligning og også for travlt viste det sig, for det lykkedes nemlig ikke for tyskerne, der måtte gå fra banen med et 1-2-nederlag.

Dermed fik Peter Sørensen sin første sejr som Vejletræner omend i en uofficiel kamp.

Det er positivt nyt, at være i stand til at slå det tyske hold, som lige nu også slås lidt med det i deres egen række, hvor de ligger lige over stregen på en 15.-plads med fire point for fem kampe.

Vejle har ikke vundet i den nye sæson af 3F Superligaen, så de har helt sikkert tanket noget tiltrængt selvtillid i testkampen torsdag.

Læs også

VB-chef fik tæv i debut: Ændrede for meget

Peter S. ser på defensiven efter afklapsning

Peter S. retter fokus mod defensiven i Vejle

Vejle: Sørensen er en klar og tydelig træner

Peter S: Har ventet 13 år på Vejle-jobbet

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0