27/1 2023

Peter Bonde om Hillerød-profil: Han er da en dygtig spiller

bold.dk har tidligere erfaret, at Næstved Boldklub er ude efter Hillerød-profilen Youssef Dhaflaoui. Næstved-cheftræner, Peter Bonde, siger til bold.dk, at han gør det godt for Hillerød. 

bold.dk har tidligere erfaret, at Næstved Boldklub er ude efter Hillerød-profilen Youssef Dhaflaoui. Næstved-cheftræner, Peter Bonde, siger til bold.dk, at han gør det godt for Hillerød. 

1. Division Oprykningsspil

23. runde
I dag 11:00

NÆS

vs

HIF

20-årige Youssef Dhaflaoui har været en Hillerød-profil i efteråret i NordicBet Liga-klubben, og det har fået flere klubber til at vise interesse. 

Næstved har i forvejen en Dhaflaoui i truppen i form af storebror Souheib, men hvis man spørger Næstved-cheftræner, Peter Bonde, så er klubben ikke ved at skrive under med lillebror Dhaflaoui. 

Han fortæller dog til bold.dk, at Hillerød-profilen har vist sig godt frem i efteråret.  

- Det har vi ikke brugt tid på. Han er jo en fin spiller, og det er Sou (Souheib Dhaflaoui, red.) også. De minder lidt om hinanden, så han er da en dygtig spiller, men han gør det godt i Hillerød. Mon ikke, at de gerne vil beholde ham. Det kan jeg da forestille mig, siger Peter Bonde til bold.dk og tilføjer. 

- Jeg synes, at vi har rigtig mange dygtige kantspillere, som han er, så det er ikke den position, hvor vi kigger efter noget nyt. Vi har Agger (Mads Agger, red.), Frede (Frederik Christensen, red.), Julius Madsen, Giran (Giran Pyne-Cole, red.) og mange spillere, der kan spille på den position.

I denne sæson er det blevet til fem mål i 12 NordicBet Liga-kampe for Youssef Dhaflaoui. Han scorede blandt andet to mål mod Sønderjyske i Hillerøds overraskende 3-2-sejr. 

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst i artiklen.

Læs også

bold.dk erfarer: Sønderjyske og Helsingør jagter Hillerød-profil

Stor ros til Christian Lønstrup: Han presser mig virkelig meget

Blev helt for Lønstrup og co: Sønderjyske er en kæmpe klub

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0