27/10 2021

Pellegrini-frisparksperle sender sejren til Rom

Roma tog sejren onsdag aften på Sardinien, da Mourinhos drenge slog Cagliari med 2-1 efter et flot frisparksmål af Lorenzo Pellegrini.

Roma tog sejren onsdag aften på Sardinien, da Mourinhos drenge slog Cagliari med 2-1 efter et flot frisparksmål af Lorenzo Pellegrini.

Serie A

10. runde
FT

CAG

1 - 2

ROM

52'
1 0
Leonardo Pavoletti
Mål
71'
1 1
Roger Ibanez
Mål
78'
1 2
Lorenzo Pellegrini
Mål

Roma skulle onsdag aften se om de kunne få tre point til kampen om europæisk fodbold, da de tog en tur til Sardinien for at møde Serie A's bundprop Cagliari.

Hjemmeholdet havde før dagens kamp blot samlet seks point i ni kampe, og de var således presset til at få point mod Roma, som kom til kampen på en femteplads.

Det var en kedelig første halvleg, hvor Roma havde bolden mest og kom frem til flere afslutning, dog uden at teste målmanden.

Hjemmeholdet spillede for det ene point og håbede på omstillinger.

Der blev ikke scoret i første halvleg, og de to gik til pause efter 45 minutter, hvor Roma blot manglede at indstille sigtekornet ordenligt.

Anden halvleg var syv minutter gammel, da Mourinho kunne se sit hold dumme sig. Matias Vina missede på forunderligvis en hovedstødsclearing, og så kunne Leonardo Pavoletti gøre det til 1-0 for bundholdet.

Med omkring tyve minutter tilbage af kampen leverede Lorenzo Pellegrini et flot udadskruet hjørnespark, som Roger Ibanez kom godt op til. Den brasilianske stopper headede bolden i jorden, så den hoppede op i hjørnet til 1-1.

Syv minutter senere blev ondt værre for Cagliari, da Lorenzo Pellegrini gik til et frispark kort ude for feltet. Italieneren krølede bolden om muren og op i det kort hjørne. 

Et smukt frisparksmål der sendte gæsterne i front med 12 minutter igen.

Det blev ikke til flere mål på Sardinien den aften, selvom Rui Patricio blev testet et par gange i slutfasen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0