28/7 2020

PC om Ankersen-farvel: Kunne ikke blive enige

AGF og Jakob Ankersen kunne ikke blive enige om hverken løn eller kontraktens længde, fortæller sportschef Peter Christiansen.

AGF og Jakob Ankersen kunne ikke blive enige om hverken løn eller kontraktens længde, fortæller sportschef Peter Christiansen.

Superligaen Grundspil

7. runde
mandag 18:00

SØN

vs

AGF

Jakob Ankersen får chancen for at sige farvel til medspillere og fans, når AGF onsdag aften møder OB i kampen om Europa League-pladsen.

Det glæder sportschef Peter Christiansen, at AGF kan sige ordentligt farvel til Jakob Ankersen, som klubben bare ikke kunne blive enige med om en kontraktforlængelse.

- Vi har haft en god dialog længe, men vi har ikke kunne nå til enighed om hverken økonomi eller længde på kontrakten, hvor det ikke har været muligt at finde konsensus. Så det har ikke været muligt at nå i mål om en forlængelse, fortæller han og ser frem til onsdagens kamp.

- Så kan vi på en god måde tage afsked med Ankersen, der har gjort meget for vores hold og været en vellidt spiller og holdkammerat, og det er fint, at vores fans dermed også får mulighed for at sige farvel efter nogen gode år. Og vi sender Ankersen videre med et tak for en god tid og et held og lykke med fremtiden, slutter han.

29-årige Jakob Ankersen står noteret for 106 kampe og 21 mål for AGF.

Læs også

Ankersen bekræfter: Jeg forlader AGF

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0