24/10 2021

PC: Barca-kant er dygtig - ser på Zeca-afløser

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen indrømmer, at man kender til Barcelona-kanten Alex Collado, ligesom han bekræfter, at FCK er på markedet efter en afløser for Carlos Zeca.

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen indrømmer, at man kender til Barcelona-kanten Alex Collado, ligesom han bekræfter, at FCK er på markedet efter en afløser for Carlos Zeca.

La Liga

17. runde
I morgen 20:00

BET

vs

BAR

FC København blev for nylig sat i forbindelse med Barcelona-kantspilleren Alex Collado.

Det navn ringer klokker hos FC København-sportsdirektør Peter Christiansen, der ikke vil kommentere for meget på enkeltnavne – han erkender dog, at den 22-årige kantspiller er en dygtig spiller.

- Jeg kan ikke gå ind at kommentere på enkeltspillere, men vi ved, hvem han er. Han er en dygtig spiller, og det er vel det, jeg kan holde det til her, siger FCK-sportsdirektøren.

Alex Collado er uden for Barcelonas trup i denne sæson, da han ikke er registreret, og derfor er han altså på vej videre i karrieren.

FCK-bossen blev i samme interview også forholdt skaderne til profiler som Carlos Zeca og Rasmus Falk.

Særligt Zecas skade er dyr, for den holder anføreren ude frem til næste sommer, og derfor er FCK på markedet efter en erstatning for kaptajnen.

- Det kunne godt være en betragtning, jeg godt kunne købe. Vi har folk nu, og jeg tror, at vi, som vi har for vane, kigger på, hvilken trup og hold, vi har til rådighed.

- Når Carlos Zeca ikke er til rådighed før næste sommer formentlig, så er det nok et af de steder, vi kigger på, ja, siger han og tilføjer:

- Vi har nogle gode idéer (til en afløser, red.) allerede, ja.

Zeca sidder ude med en korsbåndsskade.

Læs også

Thorup: Startende Stage er yderst tvivlsom

PC om vraget Singh: Han har meget at bevise

Brøndby skifter tre til derby - Hedlund med

Grabara står - Stage og Kristiansen starter

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0