22/6 2021

Pau Torres om rygter: Jeg er fuldstændig rolig

Pau Torres bliver sat i forbindelse med flere storklubber på rygtebørsen, men Villarreal-forsvareren tager selv de mange rygter med ro.

Pau Torres bliver sat i forbindelse med flere storklubber på rygtebørsen, men Villarreal-forsvareren tager selv de mange rygter med ro.

UEFA Super Cup

finale
ons 11. aug 19:00

CHE

vs

VIL

Opstarten på de nye sæsoner nærmer sig, og som sædvanligt er der godt gang i rygterne verden over. 

Én af dem, der ofte bliver nævnt, når snakken falder på nye spillere til de europæiske topklubber, er Villarreals midterforsvarer Pau Torres.

Men selvom den spanske forsvarer er blevet sat i forbindelse med både Manchester United og Real Madrid, så tager han det alligevel roligt, fortæller Pau Torres til Goal.

- Lige nu er jeg fokuseret på EM. Dernæst Super Cup'en og der vil komme gode ting, så jeg er helt rolig, siger Pau Torres og tilføjer:

- Jeg bor i min hjemby, der er meget stille, jeg laver dejlige ting, og jeg kæmper for store ting med holdet fra min hjemby. Jeg er fuldstændig rolig, og lige nu fokuserer jeg udelukkende på EM og onsdagens kamp (Spanien møder Slovakiet, red.), siger Pau Torres ifølge Goal.

24-årige Pau Torres spillede i den seneste sæson hele 44 kampe for Villarreal, hvor det også blev til tre mål og to assists.

Læs også

Villarreal shopper alsidig stopper hos Betis

Tottenham sælger midtstopper til Villarreal

Spanien indkalder også 35-årige Albiol

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0