30/7 2020

Patrick M: Ankersen har været fremragende

Patrick Mortensen er ked af, at Jakob Ankersen stopper i AGF. Han har gjort det fremragende, siger AGF's topscorer.

Patrick Mortensen er ked af, at Jakob Ankersen stopper i AGF. Han har gjort det fremragende, siger AGF's topscorer.

Superligaen Europa League-playoff

finale
FT

AGF

2 - 1

OB

45'
1 0
Bror Blume
Mål
47'
2 0
Patrick Mortensen
Mål
56'
2 1
Kasper Larsen
Mål

Jakob Ankersen spillede onsdag sin sidste kamp i AGF-trøjen, da han og klubben ikke har kunnet blive enige om en kontraktforlængelse.

Den afsked er AGF-topscorer Patrick Mortensen trist over, fortalte han efter onsdagens 2-1-sejr over OB i Europa Playoff-finalen, da han skulle vurdere AGF's chancer for at bevare styrken i næste sæson.

- Jeg håber, at PC og Jacob kan hente nogle nye ind. Jeg er lidt ked af, at Jakob Ankersen forlader os. Jeg synes, han har gjort det fremragende, hvis jeg skal være helt ærlig. Det er jeg lidt trist over, men jeg er sikker på, de nok skal gøre et fint stykke arbejde for, at vi står så stærkt som muligt til næste sæson, sagde Mortensen.

29-årige Jakob Ankersen har i denne sæson scoret otte gange, lagt op til seks mål og været på banen 41 gange.

- Drømt om Europa med AGF

Patrick Mortensen var til gengæld i et noget andet humør, da han skulle forholde sig til, at AGF i næste sæson skal spille europæiske kampe.

- Det er bare noget helt andet. Jeg har prøvet det en gang før med Sarpsborg, og dengang gik vi hele vejen. Jeg har drømt om det med AGF. Jeg ville gerne få medaljer og komme i Europa, og nu er der kun gået halvandet år, og vi står og har muligheden for at overraske. Det er klart, der er lang vej, men alt kan lade sig gøre, sagde han og tilføjede:

- Det er jeg et rimelig godt eksempel på, for hvis jeg med en norsk klub, der er så lille som overhovedet muligt, kan ende i gruppespillet, så kan AGF også gøre det.

AGF-topscoreren var med Sarpsborg i Europa League i 2018/19-sæsonen. Her gik man gennem fire kvalifikationsrunder og kvalificerede sig til gruppespillet i Europa League, som blev endestationen for Sarpsborg.

Patrick Mortensen scorede syv kasser undervejs i Sarpsborgs europæiske eventyr.

Læs også

AGF-topscorer: Vi var klasser bedre end OB

Sket større sensationer: AGF-midt tror på EL

AGF'er tændt op af OB-udtalelse: Hav respekt

AGF i Europa League efter højintenst drama

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0