1/9 2021

På plads: AGF køber Mikael Anderson i FCM

AGF er lykkedes med at købe Mikael Anderson fri af FC Midtjylland, bekræfter klubberne.

AGF er lykkedes med at købe Mikael Anderson fri af FC Midtjylland, bekræfter klubberne.

Sydbank Pokalen

4. runde
I dag 17:45

FCM

vs

AaB

bold.dk har i løbet af deadline-day kunne fortælle om komplicerede forhandlinger mellem AGF og FC Midtjylland, men nu er en aftale faldet på plads.

AGF henter 23-årige Mikael Anderson til Aarhus, bekræfter klubberne godt og vel en time efter vinduets officielle lukning.

- Vi har fået en økonomisk god aftale med AGF, og det er derfor, vi har valgt at sælge Mikael nu. Han har ikke helt formået at bide sig fast i startopstillingen i den seneste periode, men han forlader stadig klubben med 80 kampe og et dansk mesterskab med os.

- Vi takker Mikael for tiden i FCM og ønsker ham held og lykke i sin fortsatte karriere, siger FCM-sportschef Svend Graversen.

I AGF er det glæde over, at det langt om længe lykkedes.

- Vi har fulgt Mikael længe og er overordentlige glade for, at det er lykkes os at lande en aftale, så han nu er AGF’er. Mikael er en meget talentfuld og kraftfuld midtbanespiller med et stort drive og en kreativitet som vil klæde vores hold. 

- Han har for længst vist sig som en profil i 3F Superligaen og han vil tilføre vores hold en ny dimension. Så vi ser frem til at se ham i den hvide trøje og byde ham velkommen i AGF, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Den tyske storklub HSV og russiske Lokomotiv Moskva har også jagtet Anderson, men AGF-skiftet var førsteprioriteten, og det er altså nu blevet en realitet.

Læs også

FCM har afvist flere Anderson-bud fra AGF

FCM-midt vil videre - afviser russisk storklub

46 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0