21/4 2021

Overblik: Så mange tilskuere får SL-klubberne

FC København må lukke flest tilskuere ind, mens FC Nordsjælland kan byde velkommen til færrest, når Superligaen igen får fans på stadion.

FC København må lukke flest tilskuere ind, mens FC Nordsjælland kan byde velkommen til færrest, når Superligaen igen får fans på stadion.

Sydbank Pokalen

finale
I morgen 13:00

RAN

vs

SØN

3F Superligaen får fra onsdag igen tilskuere på lægterne i et begrænset omfang som et led i den igangværende genåbning af Danmark.

Superliga-ordningen indebærer, at klubberne må lukke op til 500 tilskuere ind på adskilte sektioner på stadion, ligesom der skal fremvises en negativ corona-test.

Der er stor forskel på, hvor mange fans der kan komme ind på de forskellige Superliga-stadions, og herunder får du overblikket.

Det er endnu ikke besluttet, hvor mange tilskuere der må lukkes ind til årets pokalfinale på Ceres Park.

AC Horsens: 4.583
AC Horsens forventer at invitere 4.583 tilskuere ind til kampen mod Vejle onsdag, siger direktør Kristian Nielsen til Horsens Folkeblad.

- Vi kan bruge erfaringerne fra den gamle ordning, og ifølge den kunne vi få plads til 4.583 tilskuere, siger Kristian Nielsen.

AGF: 8.000
AGF håber at kunne lukke omkring 8.000 tilskuere ind mod Randers FC, oplyser klubben på Facebook.

- Vi er selvfølgelig meget glade for den her nyhed og ser frem til igen at kunne byde fans, publikum og sponsorer tilbage på Ceres Park, siger Morten Lerke, ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

- I starten i et begrænset omfang under Superliga-ordningen, men det er alligevel fantastiske nyheder, at der nu igen åbnes op - og vi kan nu begynde arbejdet frem mod at åbne for endnu flere fans i Ceres Park.

Brøndby: ca. 8.000 - udsolgt
Brøndby forventer at kunne lukke omkring 8.000 tilskuere ind til søndagens kamp mod Randers FC, oplyser direktør Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

Brøndby kan onsdag melde om udsolgt til søndagens kamp mod Randers.

FC København: ca. 11.000
FC København kan byde velkommen til cirka 11.000 tilskuere, oplyser klubben på sin hjemmeside. Næste hjemmekamp er mod AGF den 3. maj.

- Det er fantastiske nyheder. Vi har arbejdet på det her i månedsvis, og vi skylder også at give politikerne kredit for at vise os tilliden, og belønne den seriøsitet dansk fodbold er gået til den her udfordring med, siger direktør Lars Bo Jeppesen.

FC Midtjylland: 4.400
FC Midtjylland forventer at kunne lukke 4.400 tilskuere ind mod FC København torsdag, oplyser klubben til DR Sporten.

- Vi er mere end klar til at leve op til Superligaordningen, og vi glæder os mere end noget andet til at se vores fans og sponsorer på MCH Arena igen, siger Preben Rokkjær, Marketing- og Supportdirektør, til klubbens hjemmeside.

FC Nordsjælland: 1.800
FC Nordsjælland kan mod Brøndby på onsdag lukke 1.800 tilskuere ind på Right to Dream Park, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Det tal vil stige til den maksimale kapacitet i henhold til Superliga-ordningen i resten af hjemmekampene, men klubben ved endnu ikke hvor mange, det bliver.

Lyngby: 2.400
Lyngby oplyser, at man forventer omkring 2.400 tilskuere ind til kampen mod SønderjyskE onsdag.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for aftenens udmelding. Superligaordningen er en tryg og forsvarlig ordning, og at den kommer i spil nu er meget glædeligt, siger direktør Andreas Byder.

OB: 5.000
OB kan byde velkommen til 5.000 tilskuere på Nature Energy Park, skriver klubben på sin hjemmeside. Første hjemmekamp er søndag mod Lyngby.

- Vi har savnet fansene, og den stemning de bringer, utrolig meget, så det bliver skønt at få dem tilbage på lægterne. Nu skal vi bare holde fast i den samme grundighed som hidtil, så vi alle beviser, at vi kan løfte opgave, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Randers FC: 4.400
Randers FC regner med omkring 4.400 tilskuere, som var antallet i efteråret under Superliga-ordningen, meddeler klubben på sin hjemmeside. Næste hjemmekamp er mod Brøndby den 2. maj.

SønderjyskE: 3.100
SønderjyskE forventer at lukke 3.100 tilskuere ind på Sydbank Park, lyder det på klubbens hjemmeside. Vejle kommer på besøg søndag.

Vejle Boldklub: 4.100
Vejle kan invitere 4.100 tilskuere til fodbold igen, siger klubbens kommunikationschef, Morten Pelch, til DR Sporten. Klubben forventer udsolgt mod AC Horsens torsdag.

AaB: 3.758
AaB regner med at lukke 3.758 tilskuere ind til onsdagens kamp mod OB, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Læs også

Overblik: Coronareglerne på SL-stadioner

Thorup glæder sig til tilskuere på stadion

Glad VB-profil: Sgu ikke det samme uden fans

SL-boss: 21/22-sæson uvis - håb om fuldt hus

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0