7/11 2020

Ombejlet FCK-profil: Planen er et sommerskifte

FC Københavns midtbanekreatør Rasmus Falk regner med et sommerskifte i 2021, efter han i sommer var en ombejlet mand. Det siger han til B.T.

FC Københavns midtbanekreatør Rasmus Falk regner med et sommerskifte i 2021, efter han i sommer var en ombejlet mand. Det siger han til B.T.

Superligaen Grundspil

19. runde
I morgen 19:00

FCK

vs

VB

Rasmus Falk var i sommer et varmt navn efter flere flotte præstationer for FC København i Europa League, og særligt efter en kamp mod Manchester United var Falk et navn, der blev sat i forbindelse med et skifte og interesse fra udlandet.

Det blev dog ikke til et skifte, og dengang fortalte Falk, at han og daværende manager Ståle Solbakken havde en plan for Falks fremtid, som ikke skulle være i København for evigt.

- Jeg tænker, at vi holder fast i den plan, der blev lagt med Ståle. Der er ikke meget, der har ændret sig, fortæller Rasmus Falk til B.T. og tilføjer:

- Det kunne godt være, at næste sommer er en mulighed. Det var det, der var planen, da jeg lavede min sidste forlængelse med FCK. Men vi må se, hvad der sker. Der skal jo først være en klub, der vil have mig.

Falk bekræfter desuden til B.T., at der var muligheder, som kunne være blevet til noget i sommer. Han vil dog ikke være utilfreds over, at der ikke skete noget.

Til sommer vil Falk være 29 år gammel.

Læs også

Falk: Man underkender hvor stor FCK er

Falk-agent: Klart der er en masse snak

Bestemt Ståle: Falk-salg kræver kæmpe bud

Flyvefærdig Falk om fremtiden: Vi har en plan

15 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0