18/3 2021

Ombejlet ex-Fremad A-kant vælger serieklub

Martin Jensen, der blandt andet har spillet divisionskampe for HB Køge, Fremad Amager og Slagelse, skal hjælpe Sjællandsserie-klubben Ringsted IF med at rykke op i Danmarksserien. 

Martin Jensen, der blandt andet har spillet divisionskampe for HB Køge, Fremad Amager og Slagelse, skal hjælpe Sjællandsserie-klubben Ringsted IF med at rykke op i Danmarksserien. 

Ringsted IF er placeret lunt i svinget i Sjællandsserien Pulje 2, da holdet topper puljen. Nu har den sjællandske klub fået tilgang af en yderst rutineret kantspiller, der har mange divisionskampe på CV'et, i jagten på oprykning til Danmarksserien.

33-årige Martin Jensen til LigaBold.dk, at han skal spille i Sjællandsserie-klubben Ringsted IF i foråret. Kantspilleren har senest spillet i 2. divisionsklubben Slagelse.

- Der lægger forskellige ting i det. Nu kender jeg én, der spiller i Ringsted, som også har spillet i Slagelse. Ham er jeg rigtig god kammerat med. Derudover kender jeg assistenttræneren og nogle andre på holdet. Derudover er det rimelig tæt på, hvor jeg bor, så det kombinerer meget godt på den måde, siger Martin Jensen til LigaBold.dk.

Kantspilleren siger, at der har været god interesse fra divisionsklubber.

- Jeg har ikke manglet tilbud. Jeg tror, at jeg har snakket med otte forskellige divisionsklubber, men jeg er kommet frem til, at det hænger bedst sammen for mig sådan her, i hvert fald indtil sommer.

Så du tager en status til sommer?

- Jeg har snakket med dem (Ringsted, red.) og sagt, at jeg gerne vil hjælpe dem, med hvad jeg kan, så de kan rykke op her til sommer, men jeg kan ikke stille nogen garanti for, at jeg spiller i Ringsted efter sommeren.

Positivt overrasket over niveauet

Martin Jensen mener, at han kan bidrage med en masse erfaring og rutine, der kan være med til at give Ringsted det sidste skub.

- Nu har jeg trods alt lidt divisionskampe på CV'et, så jeg håber, at jeg kan hjælpe holdet med noget erfaring, som jeg har med i bagagen, når det kniber lidt. Derudover skal jeg guide og hjælpe de unge spillere, så de kan blive bedre. Hvis nogle gerne vil op på en højere hylde, håber jeg også, at jeg kan hjælpe spillerne med det.

Hvad synes du om niveauet i Ringsted?

- Niveauet er ganske fint, og det har overrasket mig. Jeg kender nogle af dem, og der er nogle gode spillere, der nok også har niveau til mere end Sjællandsserien. Det er nok også derfor, at klubben gerne vil op i Danmarksserien.

- Niveauet har overrasket mig positivt, og jeg kan godt lide, at holdet gerne vil spille fodbold. Det tiltrækker også lidt mere, end at man bare skal sparke langt, hver gang man har bolden. Det er i bund og grund et positivt indtryk, som jeg har fået, siger Martin Jensen, der har trænet med et par gange i Ringsted.

Har stadig sult

Den første kontakt til Ringsted opstod i den forgangne uge, hvor han hørte om muligheden for at komme til Sjællandsserie-klubben.

- Jeg arbejdede med at blive fritstillet af min kontrakt i Slagelse, og det tog lidt tid, men jeg kom da fri. Andre havde så fundet ud af, at jeg var fri, og så ringede folk til mig og spurgte, hvad jeg så skulle. 

- Så gik der lidt dage, og så kom jeg i dialog med Ringsted om min situation, og om jeg kunne komme ud til dem. Derudover arbejder jeg sammen med én af dem.

Selvom Martin Jensen er blevet 33 år, så har kantspilleren stadig en masse sult. Derfor mener han også, at han vil kunne gøre sig gældende på divisionsniveau, hvis den rigtige mulighed opstår.

- Ja, det er jeg ikke så nervøs for. Det er jeg ikke så bange for. Nu er det tre måneder, hvor jeg trapper ned, så det er jeg ikke nervøs for, men det hele skal jo hænge sammen med familie og arbejde. Det er også hovedårsagen til, at jeg er røget til Ringsted.

- Jeg har også min kære kone, der er revisor og en lille datter, og jeg skulle lige få det til at hænge sammen med at skulle træne klokken 16 (de fleste dage, red.). 

- Det havde jeg bare ikke tid til nu, så jeg er ikke så nervøs for, at mit niveau vil falde. Jeg er stadig en sulten spiller, selvom jeg er lidt oppe i alderen. Det er jeg ikke nervøs for, siger Martin Jensen til LigaBold.dk.

Martin Jensen fik 12 kampe for Slagelse i 2. division i efteråret og leverede et mål og et oplæg. Kantspilleren har også en fortid  i Rishøj BK (nu Køge Nord FC), Fremad Amager og HB Køge som seniorspiller.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Læs også

Vild rejse: Fra Serie 5-klub til divisionsdrøm

Nicki Bille og co. henter ex-Fremad A-midt

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0