9/2 2023

Olsson om FCM-fremtid: Har niveau til mere end Superligaen

Kristoffer Olsson mener selv, at han kan spille på et højere niveau end 3F Superligaen, men den svenske lejesvend er samtidig åben for at blive i FC Midtjylland.

Kristoffer Olsson mener selv, at han kan spille på et højere niveau end 3F Superligaen, men den svenske lejesvend er samtidig åben for at blive i FC Midtjylland.

1. Division A

31. runde
I dag 14:00

EUP

vs

AND

Til sommer udløber Kristoffer Olssons lejeaftale i FCM.

Ulvene har dog en købsoption i kontrakten med Anderlecht, som gør det muligt for klubben at hente den 28-årige svensker til heden på en permanent aftale.

Spørgsmålet er, hvad Olsson selv vil. I et interview med Fotbollskanalen åbner midtbanespilleren en smule op omkring det. 

- Vi må se, hvad der kommer til at ske. Jeg er 28 år og ønsker at spille på det højest mulige niveau. Jeg føler selv, at jeg kan spille på et højere niveau end Superligaen.

- Men det er også vigtigt at få, hvad du har brug for. Det er vigtigt for mig, at jeg føler mig fri, og det gør jeg her i FCM. 

- Så jeg kan godt se mig selv blive, hvis klubben ønsker det, og det hele falder på plads, siger han.

Kristoffer Olsson fortæller videre, at han har fulgt med i de ændringer, der i løbet af sæsonen er sket i Anderlecht, som har fået danske Jesper Fredberg til som fodbolddirektør samt Brian Riemer som cheftræner.

Svenskeren, der har fortsat har kontrakt med den belgiske klub  til sommeren 2025, ønsker heller ikke at lukke døren for at tage kampen op i det belgiske igen.

- Når der kommer en ny fodbolddirektør og en ny træner, sker der ret store ændringer. De vil have tingene på deres måde. Det er jeg også ret åben omkring. 

- Jeg har to år tilbage i Anderlecht, og jeg er åben omkring, hvordan det hele tager sig ud, siger han.

FC Midtjyllands købsoption ligger angiveligt på 30 millioner kroner.

Læs også

Avis: FCM vil betale 22 millioner for Olsson

Avis: Fredberg og co. vil give Olsson en ny chance

Olsson med uvis fremtid: Alt er ikke i mine hænder

Avis: FCM's Olsson-købsoption er på 30 mio.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0