5/4 2022

Oliver C. skal spille U23-kamp i Hertha Berlin

Oliver Christensen har været langt fra spilletid i hans nye klub Hertha Berlin, og nu skal den danske keeper træne med U23-holdet. 

Oliver Christensen har været langt fra spilletid i hans nye klub Hertha Berlin, og nu skal den danske keeper træne med U23-holdet. 

Bundesliga

26. runde
lørdag 13:30

FRE

vs

HBE

Oliver Christensen er sendt ned til U23-holdet i Hertha Berlin, hvor han skal træne med, fordi han skal stå på mål for dem i deres kommende kamp mod Tennis Borussia. 

Det er ikke blevet til spilletid for Oliver Christensen i Hertha Berlin i denne sæson, og senest var han ikke engang at finde på bænken i kampen mod Bayer Leverkusen. 

Nu skriver Hertha Berlin på twitter, at den danske målmand skal træne med på klubbens U23-hold, fordi han skal stå på mål for dem i deres kommende kamp. 

Gribben fra Kerteminde blev i sommer solgt fra OB til Hertha Berlin, men det har ikke været en dans på røde roser for Oliver Christensen i den tyske hovedstad. 

Den tyske traditionsklub har haft en skuffende sæson, og de ligger lige nu under nedrykningsstregen i den bedste tyske række. 

Hertha Berlin har for nyligt ansat den karismatiske Felix Magath som klubbens nye træner, og det ligner altså ikke, at den 68-årige tysker ser Oliver Christensens vej. 

Oliver Christensen har allerede spillet to kampe for U23-holdet i denne sæson, da han tilbage i november og december startede på kassen for dem. 

Kampen fra den fjerdebedste tyske række mellem Hertha Berlin U23 og Tennis Borussia spilles onsdag aften, og her bliver det altså med dansk deltagelse i målet. 

Læs også

Oliver C. er på vingerne igen efter skade

Oliver C. smittet med corona i Hertha

Oliver C: Hertha er overrasket over mig

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0