25/3 2019

Oldham-dansker: Vi er i dialog med Leicester

Til sommer løber Daniel Iversens lejeaftale i Oldham Athletic ud, og han skal derfor hjem til Leicester - men han vil gerne af sted på en ny lejeaftale, så han kan spille fodbold.

Til sommer løber Daniel Iversens lejeaftale i Oldham Athletic ud, og han skal derfor hjem til Leicester - men han vil gerne af sted på en ny lejeaftale, så han kan spille fodbold.

League Two

29. runde
lørdag 15:00

OLD

vs

ROC

Daniel Iversen har siden i sommer tørnet ud for League Two-klubben Oldham Athletic, hvor han har spillet fast mellem stængerne.

Til sommer udløber hans lejeaftale i klubben, og det betyder, at han som udgangspunkt skal tilbage til sin ejerklub Leicester.

Det er dog ikke sikkert, at den 21-årige målmand skal blive i Leicester efter sommer.

- Leicester og min agent taler sammen, men jeg har ikke så meget fokus på det lige nu. Lige nu koncentrerer jeg mig om Oldham og U21-landsholdet, som er det vigtigste for mig, og så må vi se, hvad der sker, når jeg kommer tilbage til sommer, siger Iversen til bold.dk.

Hvad kunne du godt tænke dig? 

- Jeg vil bare gerne spille mere fodbold. Jeg vil måske gerne tage et skridt op, men jeg skal også vise, at jeg er berettiget til det.

Det ligger nok ikke lige for, at du tager til Leicester og slår Kasper Schmeichel af pinden - kunne en ny lejeaftale blive aktuelt?

- Jeg håber på en lejeaftale, men jeg ved ikke, hvad Leicester har af planer. Det tager vi, når vi kommer lidt tættere på, siger Daniel Iversen.

Den 21-årige U21-landsholdskeeper slår dog fast, at han undlader at spekulere for meget i fremtiden.

- Jeg kører bare på. Jeg skal blive ved med at udvikle mig, og jeg skal bruge de sidste ni kampe på at vise mig frem, siger Daniel Iversen, som i sin tid i Leicester var glad for at arbejde med Kasper Schmeichel.

- Det var et privilegium. Han er rigtig god til at lære fra sig, og jeg lærer noget bare ved at se ham træne og opleve det hårde arbejde, han lægger i det. Det er guldkorn for mig, siger Daniel Iversen.

Målmanden har hidtil i sæsonen kun misset to liga-kampe for Oldham, som ligger på 13. pladsen i League Two.

nicolai@bold.dk

Læs også

U21-keeper om brøler: Jeg tager den på mig

U21-dansker får Paul Scholes som manager

Vejret stopper endnu en England-dansker

Daniel Iversen har fået ny træner i Oldham

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0