5/9 2021

Officielt: Vejle henter 27-årig montenegriner

Vejle Boldklub har hentet den 27-årige montenegrinske angriber Luka Djordjevic til klubben. Angriberen er hentet på en fri transfer.

Vejle Boldklub har hentet den 27-årige montenegrinske angriber Luka Djordjevic til klubben. Angriberen er hentet på en fri transfer.

Lørdag skrev B.T., at Vejle Boldklub havde fundet afløseren for Wahid Faghir, der er blevet solgt til tyske Stuttgart.

Og søndag har Vejle bekræftet, at den montenegrinske angriber Luka Djordjevic er hentet til klubben.

Den 27-årige angriber er hentet på en fri transfer, efter hans kontrakt med russiske Lokomotiv Moskva udløb denne sommer.

- Vi får en spiller, der er sulten efter at vise sig frem, og en angriber, der passer godt til Peter Sørensens måde at spille på. Luka er fysisk stærk og en lidt atypisk angriber, der både holder modstanderen væk og skaber plads til andre. 

- Samtidig taler baggrunden i den bedste russiske liga også for, at vi her får en spiller, der har kvalitet til Vejle Boldklub, siger teknisk chef hos Vejle Boldklub, Johan Sandahl, til klubbens hjemmeside.

Djordjevic kom til Lokomotiv Moskva i 2019 fra Zenit, hvor han i alt nåede 30 kampe, tre mål og to oplæg, inden han blev udlejet til Arsenal Tula i den seneste sæson.

Angriberen har 11 kampe på cv'et for Montenegros landshold. Den seneste spillede han i 2018.

Tidligere i karrieren har Djordjevic også været forbi klubber som Sampdoria i Italien, Twente i Holland og spanske Ponferradina.

Vejle oplyser ikke noget om, hvor lang en kontrakt Djordjevic har fået med klubben.

Læs også

Avis: Vejle har Wahid Faghir-afløser på plads

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0