10/10 2020

Officielt: SønderjyskE sikrer sig norsk kant

SønderjyskE meddeler, at man fra nytår får tilgang af den norske kantspiller Bård Finne, der har skrevet kontrakt til 2024. Han kommer til fra Vålerenga.

SønderjyskE meddeler, at man fra nytår får tilgang af den norske kantspiller Bård Finne, der har skrevet kontrakt til 2024. Han kommer til fra Vålerenga.

Superligaen Grundspil

10. runde
søndag 15:00

SØN

vs

FCK

Om et par måneder får SønderjyskE forstærkning til kanten i form af den 25-årige nordmand Bård Finne.

SønderjyskE meddeler lørdag, at Bård Finne har skrevet kontrakt til 2024, og at man forsøgte at hente ham allerede i det netop overståede transfervindue.

- Det er en kantspiller, der kan spille både i højre og venstre side, og han er en anden type, end det vi har i forvejen, og det er derfor, vi tager ham ind. Han er en robust fyr, der er hurtig og udfordrende, og han er rigtig god til at komme i felterne. Han har en fin indlægsfod og et godt spark, og han har af samme årsag også lavet godt med point i den norske liga.

- Han passer rigtig godt ind hos os, og han kan give vores offensiv flere facetter, og samtidig vil han som person også passe rigtig godt ind i omklædningsrummet, da han som skandinav hurtigt vil tilpasse sig vores gruppe og kultur. Vi har nogle fælles referencer, og vi har begge undersøgt hinanden grundigt, og vi er helt sikre på, at det her bliver godt for begge parter, siger Hans Jørgen Haysen.

Bård Finne kommer til SønderjyskE fra norske Vålerenga.

Læs også

Medie: SE har sikret norsk profil til januar

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0