31/8 2021

Officielt: Silkeborg henter Tengstedt i AGF

Søren Tengstedt skifter AGF ud med Silkeborg, bekræfter klubberne.

Søren Tengstedt skifter AGF ud med Silkeborg, bekræfter klubberne.

Superligaen Grundspil

14. runde
søndag 19:00

SØN

vs

SIF

21-årige Søren Tengstedt fik aldrig den store succes i AGF efter skiftet fra AaB, og nu rykker han videre.

Turen går til Silkeborg på en permanent transfer.

- Vi synes, at Søren Tengstedt er en rigtig spændende spiller med nogle spidskompetencer, som vi tror på for alvor kan udfolde sig for SIF. Han kan spille de tre forreste positioner, og med afgangen af Wessam Abou Ali og i øvrigt Alexander Linds skade, var det oplagt at tilknytte Søren. 

- Vi tror på, at han kan bidrage fra dag 1, men vi ser ham helt sikkert også som en spiller, vi skal udvikle i et længere perspektiv, siger Silkeborg-sportschef Jesper Stüker.

AGF's Stig Inge Bjørnebye siger om salget:

- Søren er et sted i sin karriere, hvor han skal spille og det var udsigterne ikke så gode til med vores nuværende trup, hvor Søren har kæmpet for at bide sig fast efter han i en periode var ude med en skade. Så det er en rigtig god mulighed for både Søren og os som klub, at han nu kan fortsætte i Silkeborg IF efter vi har fået en tilfredsstillende transfer. 

- Her kan han forhåbentlig få den spilletid som hans talent berettiger til og vi ønsker Søren alt det bedste og held og lykke med de nye udfordringer i Silkeborg IF, siger Stig Inge Bjørnebye.

Læs også

Vendsyssel køber Abou Ali i Silkeborg

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0